perjantai 4. tammikuuta 2013

Ajatus uudesta blogista

Mulla on ollut jo pitkään ajatuksena, että jonain päivänä aukaisen blogin, jossa käsittelen mun "hulluuttani" kauniisiin vaatteisiin ja asusteisiin. 

Olen juuri 50-vuotta täyttänyt nainen Helsingistä. Pukeudun niin kuin haluan, mutta kuitenkin yritän olla ampumatta yli vaatevalinnoissani.

Minulla on intohimo (ollut varmaan aina) kauniisiin vaatteisiin, koruihin ja muihin asusteisiin. Mietin usein vaatteita ostaessani, että mihin kaikkiin olemassa oleviin asusteisiin sen voisi yhdistää.  Rakastan vaatteita, joissa on joku "juju" sekä värit ovat myös tärkeä osa mun pukeutumistani.

Ostan usein nykyään vaatteita paljon kädentaitomessuilta On ollut ilo huomata kuinka ihanan osaavia ja kekseliäitä kädentaitajia meillä on Suomessa. En lupaa blogata joka päivä, mutta aina kun asiaa tai esiteltävää on, niin sitten bloggaan. Ehkä tämä tästä sitten alkaa.

Tänään hain postista sopivasti Zalandosta tilaamani mekon. Tämä mekko kiusasi mua liian monta kertaa Facebookissa näkyvissä mainoksissa. Lopulta oli pakko ottaa se ostoskoriin ja täytyy sanoa, että ei kaduta, niin kaunis se on ja juuri minun näköinen. Sitten kun asusteisiin lisää punaiset kengät ja kaulakorun, niin se on sitten siinä. Kokeilin tätä myös mustan liivin kanssa ja sekin oli toimiva yhdistelmä. Varmasti tästä tulee yksi mun suosikkini työvaatteeksi.


Maiju

14 kommenttia:

 1. Ihana mekko! Ja kiva Maiju kun aloitit tän blogin :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Riikka. Katsotana mitä tästä tulee, ei tule sitten ehkä kiusattua kaikkia facebook-kavereita näillä uusilla ostoksillani liikaa. Voi niitä täällä esitellä mielummin.

  VastaaPoista
 3. Tosi kaunis mekko ja tuo ruusu on ihanan näyttävän näköinen. Katelin, että onpa sulla kivat helmetkin kuvassa. :)

  VastaaPoista
 4. Helmet on kirpparilta ostettu viime kesänä ja maksoi peräti 50 senttiä ;)

  VastaaPoista
 5. Oi kun olisikin itsellä rohkeutta ostaa itselle tämäntyylisiä vaatteita, mitä olet esitellyt facebookissa ja nyt sitten täällä :)

  Voisihan siinä lähiympäristö pari kertaa nielaista tyhjää, kun päälläni olisi jotain Desigualilta ;)

  VastaaPoista
 6. Upeaa, mahtavaa. Ihan äly hieno juttu tämä tällainen Maijuska. :) Mä niiin tykkään sun persoonallisesta tyylistä.

  VastaaPoista
 7. Ritva. Yllätä ne, vaikka sun "juhlapäivänäsi". Tosin olen lukenut jostain, että Desigualin vaatteet saattavat aiheuttaa jollekin jopa päänsärkyä värikkyytensä johdosta.

  Arja: Mä en välitä koskaan siitä, että mitä muut sanovat vaatteista, vaan pukeudun niihin vaatteisiin, jotka mua miellyttävät. Vaatekaapit vaan pursuavat kaikkea ihanaa.. Sä Arja myös osaat pukeutua kauniisti ja nauttia ihanista naisellisista vaatteista.

  VastaaPoista
 8. Maiju... siinä oliskin ideaa :)

  VastaaPoista
 9. Vaatteita voi löytää nyt ALE:sta edullisemmin näistä nettikaupoista:
  http://www.zalando.fi/desigual/
  http://www.boozt.com/fi/fi/desigual

  Zalandolla ei maksa edes postikulut mitään ;)

  VastaaPoista
 10. Tämä mekko todella sopii sulle ja sun tyyliin. Kommentoi aina mustissa oleva, ei sentään ole nutturaa ;)

  VastaaPoista
 11. Mä käytän usein vaatteita niin, että toinen väri on usein musta. Sitten tehostan mustaa kirkkailla väreillä (mm. pinkki, turkoosi, lime tai punainen). Ennen pukeuduin vain värikkäisiin, mutta tästä mustasta on tullut mulle nykyään vähän niin kuin tavaramerkki.

  VastaaPoista
 12. Pirjeliina/Pirjo H.5. tammikuuta 2013 klo 14.05

  Hinoa, että löysin tämän blogisi ja kuvassa kukkamekon kanssa todella tyylikäs LADY. Hienoa Maiju, että olet tämänkin blgin saanut aikaan. Tulen vierailemaan sivulla usein. Hyvää alkanutta vuotta.

  VastaaPoista
 13. Hienoa Pirjo, että löysit perille näin nopeasti. Tänään sua vähäm mietinkin ;)

  VastaaPoista
 14. Huippuhieno mekko : ) Just sunlainen!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.