lauantai 5. tammikuuta 2013

Desigualin pirtsakka hame

Kun en viettänyt marraskuussa ollenkaan mun 50-vuotispäiviäni, niin palkitsin itseni silloin Tukholman "ostosreissulla". Olin antanut itselleni luvan hankkia sieltä muutaman Desigualin vaatteen. Alunperin oli tarkoitus vierailla Desigualin myymmälässä, mutta sitten päädyinkin menemään vain Åhlensin tavarataloon. Koska Åhlensilla oli niin hyvä Desigual-valikoima, ei tullut enää tarvetta mennä heidän oman myymäläänsä.

Tähän Desigualin puolihameeseen ihastuin heti. Rakkautta siis ensisilmäyksellä. Tämä hame on ihana yhdisteltävä, koska siinä itsessään on niin paljon värejä ja siitä syystä se käy niin monen eri puseron kanssa. Sitten taas vaan vaihdetaan korujen väriä ja aina on taas kuin olisi uusi asu päällä.

Reissun jälkeen minua muistettiin työpaikalla kukkasin merkkipäiväni johdosta. Ilahduttavaa oli huomata, kuinka kukat sopivat täydellisesti mun hameesen. Vinkkini on siis, että yhdistelkää rohkeasti ja leikitelkää väreillä. Aina ei ole pakko olla niin tylsä värien käytön suhteen.

Maiju

8 kommenttia:

 1. Nyt tulee tekstiä josta moni saattaa loukkaantua... Olen usein ihmetellyt miksi Suomessa naiset ei pukeudu kauniisti. Katso ruotsalaisia ja eestiläisiä, suurin osa tiptop. Jatka ehdottomasti tätä linjaa, elämä on liian lyhyt kulkeakseen rumissa ja epämieleyttävissä vaatteistaa ;)

  VastaaPoista
 2. Mua usein on luultu etelässä ruotslaiseksi. Kerran kysyinkin, että miksiköhän näin...Sanottiin, että olen niin vaalea ja pukeudun niin personaalisesti ;)
  Aina ei ole pakko ostaa kalliita vaatteita ja kun ostaa sellaisia, joita on helppo yhdistää toisiinsa, niin asusteita käytämällä sitten niiden ilme muutetaan.

  VastaaPoista
 3. Sari olen samaa Suomalaiset ajattelee vaatteita liian käytännöllisesti.Kun itse olin työelämäni vaatteiden parissa sain kivoja vaatteita.Usein pääsin vaikuttamaan siihen mitä ostetaan.
  Nykyään en kierrä enää Vatevan messuja vaan aina kun vaan pääsen kädentaidon ym..tapahtumia..
  Meille ylipainoisille vaatteita huonosti ja tietty meillä työttömillä tuo rahakin ratkaisee.Nuorempana tein itse vaatteita .Muistan kanariankeltaisen vakosametti blatserin ja siihen housut ja hame..Sitten Italiassa ihastuin oliivinvihreään se a ruskettuneelle iholle ja mustiin hiuksiin..
  Ihana Maiju on ilo katsella sinun pukeutumistasi ja korttejasi.Osaat käyttää värejä ja tyylejä.Olisikin kiva jos tälläsiä blogeja tulisi enemmän.Varmaan me suomalaiset kaipaamme rohkaisua yksilölliseen pukeutumiseen.Ettei ajateltas aina mitähän muut tästä sanovat.Itseä ja omaa hyvinvointia varten sitä pukeudutaan ja laitetaan itseä eikös ei muita varten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bisse... mä kävin viikolla kierrätyskeskuksessa ja voi vitsi mitä vinkkejä sieltä sai vaatteiden tuunaamiseen. Vaikka mullakin on vaatteita aika paljon niin olen miettinyt, että kun ne vaatteet miettii tarkkaan, niin yhdistely on se taikasana, jolla asua muutetaan... Mä käytän itse aika paljon perushametta. Jos siihen lisäisi vaan peruspuseron...niin vaihtamalla huiveja, koruja, vöitä yms. niin saisi asun muuttumaan helposti ;)

   Poista
 4. Mulla pitäisi laittaa sinun kanssa vaatekaappi uusiksi....olisi kiva päästä joskus sellaiseen muuttumisleikkiin. Täytyy vissiin lottovoittoa odotella, jotta päästään shoppailemaan.

  VastaaPoista
 5. Pitää tietää ne oman kropan heikkoudet. Pitää tietää mitä pitäisi yrittää "peittää" ja mitä taas "korostaa". Yksi hyvä keino tässä on katsoa aamulla peilistä itseään myös toisen peilin kautta. Yritän välttää niiden vaatteiden käyttöä, jotka eivät imartele vartaloa, mutta tiedän kyllä joskus sortuvani sellaisiinkin vaatteisiin... Mutta kuitenkin siis hyvä tapa olisi löytää itselleen ja omalle vartalolle sopivat vaatteet.

  VastaaPoista
 6. Kiva katsella sun vaatteita ja ehkä napata muutama ideakin. Jospa jaksaisi taas alkaa ommella itselle ja kun vielä löytäisi ne kankaatkin jostain.
  Joka tapauksessa näitä on ilo katsella, kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Majan Molla. Kiva jos joku idea löytyy. Lisää tulee ja paljon olisi annettavaa tällä saralla ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.