sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Harmaata kirpeässä pakkassäässä

Tänäänkin oli Helsingissä NIIN mahtava ilma. Olin suunnitellut tälle päivälle vähän "järjestelytehtäviä" kotona, mutta tuli sellanen tunne, että on pakko päästä ensiksi ulos kuvaamaan. Sitä ennen kuitenkin piti ottaa muutamat asustekuvat. Vaikka ilmassa ei ollut ollenkaan harmaata, niin mun päivän asusteeni on.

Perjantaina sain tällaisen ihanan sukkalähetyksen SockDrawerilta. Vähän eri värisävyjä, kuin mulla on yleensä, mutta halusin haastaa itseäni vähän pukeutumaan hieman toisin kuin yleensä. Katsotaan, että mitä mä keksin.


Ensimmäiseksi päätin kokeilla noita harmaita Didi-sukkiksia. Voi kun mä tykästyin näihin harmaisiin sukkiksiin. Sopivat hyvin myös mustan asun kanssa. Tietenkin asuksi valikoitui myös harmaan sävyinen hame ja neulepusero. Joten tänään siis ei olla ollenkaan värikkäitä. Tästä näette, että osaan mä pukeutua myös hillittyihin sävyihin. Neulepusero on Seppälästä ostettu pari vuotta sitten. Kaulakoruksi valikoitui perhoskoru, jossa on sopivassa määrin bling-blingiä. Sitähän ei elämässä koskaan voi olla liikaa.

 

Ja siitä ulkoilusta. Kun aurinko paistaa ja on pakkasta, niin mun lempparikuvauskohteita on tietenkin Vanhankaupunginkoski. Missään muualla ei tällaisella ilmalla voi olla niin kaunista, kun on siellä. Tässä vähän tunnelmakuvia:

Tähän on hyvä lopettaa tämä viikko. Hienosti on ollut kävijöitä blogissa. Kiitos kun olette tulleet vierailulle. Parin tunnin päästä päästään sitten arpomaan ensimmäinen blogiarvontavoittaja. Olkaahan kuulolla. 

Maiju

6 kommenttia:

 1. Kaunis asukokonaisuus. Harmaat kuviosukkahousut tuovat kivaa lisämaustetta tyylikkääseen asuúsi!

  VastaaPoista
 2. Noista harmaista sukkiksista mullekin tuli idea. Miksi pitää aina olla mustat 60 denierin sukkahousut. Miksei joskus vaikka kuviolliset. Hmmm, pitääpä katsella sillä silmällä sukkahousuosastoja.

  VastaaPoista
 3. Suosittelen. Itse rakastan leikitellä sukkahousuilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta sä ootkin rohkea....

   Poista
  2. Seija... rohkeutta voi harjoitella... Yllätä itsesi ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.