keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Kirjava villaviitta

Kaivelin vaatekaappia taas pohjia myöden ja löysin tämän villaviitan kaapistani. Villaviitan ostin vajaa vuosi sitten Helsingin kädentaitomessuilta Wanhasta satamasta Carla Country Cottagen ständiltä. Kun liikun aika paljon kädentaitomessuilla, niin sen myötä olen nykyään ostanut aika paljon vaatteita suomalaisilta kädentaitajilta. Messuilla usein tulee huokailtua, että kuinka paljon osaamista meillä tällä saralla onkaan ja kuinka paljon upeita yksilöllisiä vaatteita voi messuilta löytääkään. Nyt mulla on muutamia suosikkivalmistajia, joiden ständeillä messuilla aion jatkossakin vierailla. Esittelen jossain vaiheessa muitakin messulöytöjäni.

Tätä viittaa voi yhdistellä monella eri tavalla. Kun vaihtaa koruja tai hameen pitkikseen, niin ilme on taas erilainen. Ihana viitta lämmittää kivasti toimistossa, jossa on talvella ilmastointi liian voimakkaalla teholla puhaltamassa kylmää.


Viitan kanssa käytin tänään aiemmin myös samaisilta kädentaitomessuilta ostamaani kukka-kaulakorua.
Jos yksilölliset suomalaiset design-vaatteet kiinnostavat, suosittelen joskus piipahtamaan kädentaitomessuilla. Sieltä olen monia "helmiä" mukaani napannut.

EDIT: Löysin kätköistäni kuvan viime keväältä. Siinä sama villaviitta yhdistettynä vähän toisenlaiseen kaulakoruun. Villaviitta on myös hieman vinottain päälläni, joten siinä näkee, että ilme muuttuu myös sillä, että miten sen pukee päälleen.Maiju2 kommenttia:

  1. Kiinnoistaisi todella noin persoonalliset vaatteet, mutta minusta ei taida olla messuille tulijaksi. Kiva, että näen niitä edes sun päällä.

    VastaaPoista
  2. Eikö teillä päin ole mitään messuja? Löytyyhän niitä messuja vähän "ylempääkin" ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.