sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Punaisia kukkia mustalla

Vielä näitä vähän vanhempia yhdistelmiä, koska olen ollut nyt yksin kotona useamman päivän ja mun "hovikuvaajani" ei siis ole mua ja mun asuvalintojani kuvaamassa. Punainen ja musta yhdessä on nykyään mun suosikkiyhdistelmävärini.

Viime huhtikuussa olin Intohimona Skräppäys -tapahtumassa ja sinne olin yhdistänyt Yours Clothingin nettikaupasta ostamani tunikan ja Glitteristä viime keväällä ostamani laukun. Tuo laukku oli sellainen, että sitä kävin moneen kertaan katsomassa ja koitin järkeillä itselleni, että mulla ei olisi sille käyttöä, vaikka ihana onkin. Sitten sen lopulta päätin ostaa ja ajattelin, että sen on vaan sovittava mun arkeeni. Olen sitä sitten silloin tällöin yhdistänyt ihan arkisiinkin menoihin. Voin kertoa, että sillä taatusti saa huomiota, niin ihana laukku se on. Tähän asuun olin vielä yhdistänyt punaiset kengät, tietenkin.

Hiuksissanihan oli viime keväänä pitkään pinkki "vauhtiraita" antamassa vähän asennetta menoon. Nyt tuo punainen on sitten vaihtunut mustaan "asenneraitaan". 


Olkaa rohkeita ja tehkää arjestakin juhlaa. Sillä periaatteella mä yritän pukeutua ja elää. Kun itse en käy juhlimassa, niin juhlistan sitten arkipäivääni. Itseni ja muiden iloksi.

Leppoisaa loppiaista kaikille ja paljon sydämiä ;)

Maiju

7 kommenttia:

 1. Onnea uuteen blogiisi. On sulla ihania vaatteita. Vaatteilla minäkin itseäni piristän.... siis neuleilla. En kahtena päivänä peräkkäin samaa vaatetta töissä pidä.
  On aika hauskaa kun pienetkin oppilaat lähes joka päivä kysyvät : onks toi sun oma tekemä :)

  Mukavaa alkanutta vuotta !

  VastaaPoista
 2. Kiitos Anneli. Vaatteet on elämän tärkeimpiä asioita... Ja niistä saa iloa elämään.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Anneli. Vaatteet on elämän tärkeimpiä asioita... Ja niistä saa iloa elämään.

  VastaaPoista
 4. Pirtsakka laukku on kuin piste i:n päällä tuossa asussa, kaunis!

  VastaaPoista
 5. Kiitos Anni. Mä rakastan vähän rimpsuja ja romantiikkaa... Sitähän tuossa laukussa on tarjolla ;)

  VastaaPoista
 6. On toi sun laukkus kyllä ihana ja kivan näköinen. En yhtään ihmettele että sitä katellaan ympyräisin silmin :=)!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.