lauantai 12. tammikuuta 2013

Mustaa höystettynä punalilalla

Tänään oli aika kirpakka pakkaskeli Helsingissä, joten oli ensiksi pakko kaivaa kaapista paksut legginsit. Legginsien kanssa valitsin lyhyen hameen. Leggarit vaativat ehdottomasti vielä parikseen mustat säärystimet. Kaivoin kaapistani sitten mustan tunikan, jonka päälle laitoin punalilan Mexxin boleron. Seuraavaksi olikin sitten valittava korut ja niiden tietenkin oli ehdottomasti sovittava tuon punalilan boleron kanssa. Joulupyhinä "näpertelin" helmiä ja nämä nyt valitsemani oli toiset tekemistäni, jotka sitten sopivat tähän asuuni täydellisesti. Mä olen aika neuroottinen vaatevalintojen lisäksi siitä, että korut natsaavat asuun täydellisesti. Värisävyillä on siis väliä. Niin tarkka mä yleensä olen, että huulipunankin valitsen usein tuon värikkään vaatteen mukaan (siis jos se vaan on mahdollista).

Mä olen ehdottomasti kerrospukeutuja henkeen ja vereen. Se tuli tässäkin asuvalinnassa selkeästi esiin. Tällainen oli siis kokonaisuus:


Tässä tämän boleron värisävy hieman valehtelee, yläkuvassa todellisempi väri. Lähikuvaa korusta:


Näillä siis on menty tämä päivä.
Ihanaa viikonloppua kaikille. 


Maiju

10 kommenttia:

 1. Tykkään tästä yhdistelmästä väreineen päivineen; sen näkönen yhdistelmä että voisin kuvitella itsekin laittavani päälle - jos mulla olis tuommoisia vaatteita:)
  Ei vaan ole tullut hankittua pitkään aikaan itselle oikein mitään... viimeksi erääseen perhejuhlaan ostin mekon... ja niistä juhlista on pian jo 2 vuotta;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseään pitää hemmotella... Mä en voisi varmaan olla kuin viikon ostamatta itselleni mitään ;)

   Poista
  2. Mulla on tapana hemmotella muita... ;) Ainakin silloin tällöin!

   Poista
  3. Pitää muistaa kuitenkin itseäänkin. Sanon aina muille, että "itse olet elämäsi tärkein ihminen". Sen kun me muistaisimme.

   Poista
  4. On se minulla vähän sitäkin, että kun on päivät kotona,niin ei sitä tarvitse niin paljon itselleen. Hankinnat tulevat sitten aina tosi tarpeeseen...

   Poista
  5. Näinhän se on. Juuri työkaverin kanssa keskusteltiin siitä, että kuinka naiset yleensä ajattelevat ensiksi muita ja itse tulee sitten kaiken jälkeen ;)

   Poista
 2. Mä olen ihastunut tuohon lilasävyyn ja tosi ihana tuo sun bolero onkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään lilasta, vaikka en sitten kuitenkaan sitä niin usein käytäkään ;)

   Poista
 3. ihana bolero :) Voisin itsekin tuollaisen ostaa... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä muistan kun tämän löysin... jahkasin, että ostanko vaiko enkö osta. Sitten sen lopulta ostin, enkä ole katunut. Tämä on vähän sellainen pituus, jota vierastan, mutta kun olen saanut pois 10 kiloa, niin istuu nyt paremmin päälle. Aiemmin musta tuntuu, että se vähän korosti mun kilojani ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.