perjantai 18. tammikuuta 2013

Pakkaspäivän asusteita

Tänään on Helsingissä ollut noin 20 astetta pakkasta. Aamulla lähdin klo 5.30 kohti kuntosalia ja katsoin keittiön ikkunasta lämpötilaa ennen lähtöäni, että ihan normi aamu eli -10 astetta. Kunnes pääsin ulos saakka "liian vähissä vaatteissa" sainkin todeta, että taisin katsoa jotenkin väärin, no tosiasiassa pakkasta olikin -20 astetta. Onneksi olin sentään ottanut hatun päähäni. Ostin itselleni ennen joulua korvaläpällisen hatun. Hatun ostin Kluuvin Showroomista, jolla on todella hyvä valikoima mm. Desigualin vaatteita myynnissä. Näistä korvaläpällisistä hatuista tulee NIIN nostalginen olo ja oma lapsuusaika mieleen. Tosin niissä 70-luvun hatuissa oli kyllä vielä narut, joilla läpät sai sidottua yhteen. Kaikkea ei aina voi saada samassa paketissa. En olisi voinut toivoa kauniimpaa korvaläpällistä hattua kuin tämä.Joulupyhien aikaan piti kaivaa langat ja puikot esiin ja neuloin samaa sävyä olevan kaulurin hattuun sopivaksi. Tänään työkaverin kanssa käytiin työpaikan edustalla kuvaamassa vähän auringonlaskua. Työkaveri nappasi kuvaajasta kuvan. Tässä näkyy hyvin taas kuinka kaikki "natsaa" toisiinsa puhelinta myöten.Yritän saada sen arvonnan vihdoinkin viikonlopun aikana aikaiseksi. Avasin alkuviikosta Facebookiin tykkäysryhmän, joka on tietysti nimellä Pinkit korkokengät. Kivasti on tullut muutamassa päivässä tykkääjiä sinnekin. Joten jos olette Facebookissa, niin saa tulla sinnekin tykkäämään. 

Hyvää ja pakkasen täyttämää viikonloppua kaikille.

Maiju

8 kommenttia:

 1. Onpa ihana hattu :) mulla on valkoinen, mätsää mun takin ja puhelimen kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän sen täytyy olla niin, että hatunkin pitää mätsätä. Eihän sitä voisi puhelimeen puhua yleisillä paikoilla, jos näin ei kävisi ;))

   Poista
 2. Minulla on tylsästi musta puhelin ja musta huivi... silloin kun huivi on mukana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ritva... Ei siinä mitään, musta puhelin ja huivi sopivat toisiinsa tosi hyvin. Mullahan on yleensä aina "pohjavärinä" musta. Musta on ihan hyvä väri.

   Poista
 3. Tuo musta terästää hyvin pinkkiä, pinkki oikein loistaa. Kaunis kuvattava ja kauniit vaatteet, viihdettä parhaimmillaan.
  Hyvää talvista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä. Musta oikein syventää tämän värin. Minä kun olen vähän värifriikki, vaatefriikki, kenkäfriikki, laukkufriikki ja vähän joka jutun friikki :)
   Hyvää viikonloppua myös sulle ;

   Poista
 4. Nyt ei Maijun päätä palele, kun noin kaunis hattu päätä koristaa !
  Ei tosiaankaan tarvitse kysyä, mitkä on lempivärisi :)

  Mukavaa viikonloppua, Sinullekin !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anneli, ei palale päätä ei ;) Hyvää viikonloppua myös sinulle.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.