maanantai 28. tammikuuta 2013

Punainen neule ja käärmekoru

Ilokseni joulun jälkeen bongasin, että Helsinkiin (ja myös Vantaalle) oli alkanut rantautumaan Tukholmasta itselleni tutuksi tullut BikBok-myymälä. Jumboonkin on tämä liike avattu. Sinne eilisellä shoppailureissulla eksyin enkä joutunut tyhjin käsin tulemaan ulos (onneksi). Ensiksi koruhyllyllä olin pudottaa silmäni, kun näin 80-90-luvun itselleni tutuksi tulleen käärmekaulakorun, joka oli ihan pakko ostaa ihan vaan fiiliksen vuoksi. Muistan kun sellaisen aikoinaan omistin ja kun itse kyllästyin siihen, niin annoin mun siskon tytölle sen korun ja hän käytti sitä varmaan vielä 10 vuotta. Illalla oli pakko viestittää siskon tytölle, että "katsopa, että mitä mä löysin". Arvasin, että vastaus olisi, että mä haluan kanssa. Mä melkein arvasin sen. Pitänee käydä hakemassa myös hänelle samanlainen.

Kun olin jo kaupasta lähdössä, niin törmäsin tähän punaiseen puuvillaneuleeseen. Ei muuta kuin takaisin kassalle ja neule mukaan. Eihän sitä nyt oman näköistä neuletta voi kauppaan jättää. Ajattelin, että neule on kiva myös kesällä, koska on puuvillaa ja väri oli vaan NIIN parasta mulle. Yhdistin neuleeseen mustan neuloshameen ja kapealahkeiset housut. Mä olen NIIN kerrospukeutuja. Vielä aamulla vetäisin mustat säärystimet lämmittämään jalkoja ja se oli sitten taas siinä.


Tässä lähikuvaa tuosta käärmekaulakorusta. Parhaimmillaan uskoisin tuon korun olevan mustan neuleen kanssa. 


Tällaisilla vaatteilla siis ollaan tänään oltu liikkeellä.

Palaillaan taas.

Maiju

6 kommenttia:

 1. Heippa Maiju!
  Kaunis yhdistelmä jälleen kerran.Otsikosta kun luin käärme, niin ajattelin etten voi rullata alas lainkaan:)Yli kaiken inhoon käärmeitä,en koskaan ole voinut katsoa tveest taikka lehdestäkään...mutta tuohan olikin kaunis,kait kiiltävyys sokaisi mut etten olisi hoksannutkaan ilman otsikon mainintaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa Kaija, että ylitit pelkosi. Mä itse kammoan kanssa niitä elävänä... Juoksen varmaan maailmanennätyksen pikajuoksussa, jos sellaiseen törmään. Olen niihin jossain vaiheessa usein törmännytkin mökkitiellä. Aina ne jaksaa kammoksuttaa yhtä paljon. Tätä en pelkää itsekään yhtään ;)

   Poista
 2. Voi, mä muistan noi kaulakorut! Itselläni ei ollut, kun en osaa käyttää, mutta ihailin aina muilla. Kiva löytö. Ja pusero on ihanan punainen;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli tästä sellainen nostalginen olo.

   Poista
  2. No kyllä on rokkia tuossakorussa, tykkään!

   Poista
  3. Tämä oli silloin 80-90 luvun paikeillakin ihan ROCK ja tuntuu, että on vieläkin. Niin nostalgista, niin nostalgista ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.