maanantai 14. tammikuuta 2013

Ruusuja, ruusuja

Viime viikolla oli eräänä päivänä ruusut mielessä. Nämä sukkikset hankin myös Bestsockdrawerista niin kuin edellisen postaukseni papukaijasukkikset. Mä rakastan ruusuja ja pinkkiä, niin siksi sitten ei ollut edes vaikeuksia valita näitä sukkiksia ostoskoriin. Näiden sukkiksien kanssa vaan pitää varoa ylilyöntejä eli kun sukkikset ovat niin näyttävät täytyy yläosan olla aika yksinkertainen. Parhaimmillaan asu olisi ollut, jos olisin aamulla töihin lähdön aikaan löytänyt kaapistani samaa sävyä olevan puseron. Ei vaan löytynyt, joten täytyi laittaa musta ja toistaa värisävyä sitten kaulakoruilla. Joskus mietin, että miksi ne aamun asusteet pitää kaivaa vasta aamulla, miksi ei jo valmiiksi illalla. On aamuja, jolloin nousen jo 4.45, kun menen kuntosalin kautta töihin. Silloin tekee tiukkaa alkaa katsomaan vaatteita päälleen.

Jonkinlainen pakkomielle mulla on näiden värien ja yhdistelmisten kanssa, ihan mikä tahansa ei kelpaa.

Yritin aamulla etsiä mustaa hametta, ei millään löytynyt, ei sitten ensimmäistäkään. Omistan niitä kuitenkin useamman. No hätäpäissäni sitten vähän harmahtava. Kuvanoton jälkeen totuus paljastui, hamehan on aivan ryppynen (ja mä inhoan silittämistä).  Kaulakorut on työkaverini tekemät.


Lähikuvaa näistä ihanista sukkahousuista. 


No pakkohan se oli vielä vaihtaa hametta. Kun hame meni vaihtoo, niin lisäsin puseron päälle vielä ponchon. Pienillä asioilla siis muuttui asun ilme.Tällainen asu tällä kertaa.

Maiju

16 kommenttia:

 1. Mulla on onneksi sellainen työ ettei ihan kamalasti tarvitse miettiä mitä päälleen laittaa. Kunhan on siistiä. Housuissa teen töitä, mutta sitten kun työpäivä on loppu, lentää farkut nurkkaan ja hame kaivetaan kaapista. Tykkään käyttää hameita, ehkä sitten kesemmällä kun työnkuva muuttuu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin olen toimistossa töissä, periaatteessa ei olisi väliä, vaikka olisin farkut jalassa, mutta rakastan hameita ja paksuja sukkahousuja yli kaiken. Siksi sitten töissä käytän niitä tosi paljon.

   Poista
 2. Avan ihana poncho. tykkään tuollaisista minäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun työkaveri tätä myös aina himoitsee. On vähä jännästi toispuoleinen.

   Poista
 3. Töissä hame olisi vähän hankala. Pitää nostella huonekaluja, purkaa niitä, työasennot ei aina imartelisi hame päällä työskentelevää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hame ei todellakaan tuollaisessa työssä ole se paras työvaate ;)

   Poista
 4. Vautsi mitkä sukkikset ;-D Kyllä käyt mannekiinista!!

  VastaaPoista
 5. Hyvän näköinen asu/asusteet. Mäkin inhoan silittämistä :( !

  VastaaPoista
 6. Kyllä on pirtsakat nuo sukkahousut, oikein monikäyttöisetkin vielä, ja nätit!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.