torstai 17. tammikuuta 2013

Saagadesignin lintutunika

Lupasin jossain vaiheessa esitellä suomalaista kädentaitoa parhaimmillaan. Jospa sitten aloitan mun yhdestä suosikkivalmistajastani, joka on Saagadesign. Tapasin Saagan "äidin" Nooran Naisten messuilla Wanhassa satamassa reilu vuosi sitten. Tässä kohtaamisessa oli "rakkautta ensisilmäyksellä" tunnetta.  Rakkautta siis Saagan vaatteisiin, vaikka onhan tuo Noorakin ihan ihana :)

Saagan vaatteista suurin osa värjätään käsin tehtaalla ja vaate maalataan varmalla kädellä ja suurella luovuudella niin kuin he itse asian ilmaisevat.  Aivan ihanaa asiakaspalvelua olen heiltä saanut ja minulle on tehty useampi tunika jo "mittatilaustyönä" toivomillani väreillä ja kuvioilla. Tämän parempaa asiakaspalvelua ei voisi enää toivoa.

Tässä siis ensimmäinen Saagadesignin tunika näytille. Tunikan päällä on pellavaponcho, jonka valmistajaa en nyt muista, ponchon hankin viime syksynä Osaava Nainen messuilta. Jalassani kuvassa on taas nämä mun Tallinnasta Vivian Vau nimisestä liikkeestä viime toukokuussa hankkimat kengät. 


Maiju

4 kommenttia:

 1. Kaunis on tunika ja huivi. Ihana lintu.

  VastaaPoista
 2. Kiitos. Mä kun tämän lintutunikan näin ekaa kertaa roikkumassa henkarissa. Mä ajattelin, että ei se taida onneksi mahtua mun päälleni, mutta se meni ja nyt mä taas pelkään, että se on mulle liian iso. Siskon tyttö tätä jo vähän havitteli, mutta en taida ihan hevillä luopua. Niin paljon mä tästä tykkään. Tuo pocnho sopi värinsä puolesta tähän täydellisesti.

  VastaaPoista
 3. Kerrassaan ihana! Omistan myös yhden pellamekon kyseiseltä firmalta ja olen siihen kovasti tykästynyt.

  VastaaPoista
 4. Itselläni on nyt neljä. Sellainen vähän pidempi liivihamemalli, jossa perhosia,talot ja sitten yksi ihana vähän erilainen kukkatunika jouluksi. Nyt taisin vielä löytää sen oman pituuden itslleni ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.