torstai 10. tammikuuta 2013

Style - Löydä oma tyylisi

Viime vuonna Tammelta ilmestyi ihana kirja. Style; Löydä oma tyylisi. Kun sain sen käteeni, en halunnut enää päästää siitä irti. Minä olen aika visualistinen ihminen. Tykkäsin kirjan taitosta ja visuaalisesta ilmeestä. Mitä enemmän sivuille on ympätty kuvia ja tietoa, sitä enemmän aina tykkäsin kirjasta.Tässä yksi sivu, millä tyylillä kirja on toteutettu:


Yksi asia mistä erityisesti kirjassa pidän on se, että vaatteista on esitelty erilaiset mekot, housut, hameet, puserot kuvin. Siitä on sitten kiva katsella, että mitkä on ne itselleen sopivat mallit:
Tämän kirjan ovat kirjoittaneet 95 suosittua muotibloggaria. Mä ainakin tykkäsin tästä kirjan toteutustavasta. Tätä on ihana selailla ja etsiä itseään kiinnostavia aiheita ja opetella stailaamaan itseään.

Maiju


4 kommenttia:

 1. Näyttää mielenkiintoiselta. Semmonen tuli mieleen, että olis kiva saada vaateketjumyymälät tai kuka niistä vastaa tajuamaan, että vaatetta voi tehdä saman kaavan ja varsinkin kankaan mukaan mitä pienemmillekin. Viimeksi KappAhlissa huomasin, että norsuosastolla oli kaikista rumimmat kuosit. Onneksi on Greenhouse/Friendtex kotimyynti jossa iso ja pieni ihminen saa suurimmasta osasta valikoimaa saman vaatteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilokseni huomasin vasta viime syksynä, että KappAhlissa on mallisto housuissa myös lyhyemmille ihmisille, jota itse olen kaivannut. Koska olen vain 157 cm pitkä, niin housusta katoaa malli usein kun niitä lyhentää. Siksi olen sitten ollut onnellinen tuosta löydöstä ;)

   Poista
 2. Mielenkiintoinen kirja, täytyypäs käydä katsomassa löytyiskö sitä kirjastosta lainattavaksi (:

  VastaaPoista
 3. Kannattaa metsästää. Musta toi kirja on ihana ja nin upeasti toteutettu.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.