torstai 24. tammikuuta 2013

Turkoosia ja mustaa

Eilinen työpäivä meni turkoosi-mustassa yhdistelmässä. Käytän usein perusmustaa hametta ja trikoopaitaa. Yhdistelen niihin erilaisia neuletakkeja, sukkiksia ja koruja sekä kenkiä. Noilla eväillä sitten vaihtelen ilmettä vaatetukseen töissä. Valitsen monet vaatteet usein sillä perusteella, että miten ne on yhdisteltävissä toisiinsa. Jos kaupassa näen jonkun vaatteen mistä pidän, mietin ensiksi, että mihin kaikkiin jo valmiina olevista vaatteista sen voisin yhdistää.Kaulakoruksi valitsin tällä kertaa sydänkorun, jossa on paljon rakastamaani bling blingiä.


Sukkahousut SockDrawerilta. Mallisto on Copenaghen


Tällaisilla siis eilen. Väri vaihtui taas sitten tänään, mutta niistä vaatteista sitten taas huomenna.


Maiju6 kommenttia:

 1. Kauniit vaatteet, ja ihanat värit, hyvin sopii sulle (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pia. Turkoosi on myös yksi mun lempiväreistäni (ja tietenkin yhdistettynä tuohon mustaan):

   Poista
 2. Onpa taas kiva asu. Mä pidän nykyään ihan easytone kenkiä töissä, kun seison melkein koko päivän nyt kun saimme sähköiset pöydät. Ei ne nyt oikein fiksut ole sihteeriköllä mutta kun evakossa meitä ei kukaan näe voi olla rennompi, palataan taas ruotuun sitten kun ollaan kaik yhes koos...nyt kyllä tekee mieli pukeutua kun katselen tätä blogia. Jospa kevväämmällä kun taas tarkenee paremmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä voin haastaa teidä pukeutumaan. Musta oli kiva lukea Marketan kommentti toisaalla, että oli mun innostamana kotona pukeutunut hameeseen... Nyt siis haaste pystyyn... Eli kerta edes viikkoon... Vietä pukeudu hameeseen/mekkoon päivä.

   Poista
 3. Ihana väriyhdistelmä - kauniit vaatteet,taas kerran :)
  Mutta nyt heitit Maiju pahan...eihän minulla ole semmoista hametta....vain hame joka laitetaan oikeasti juhliin; eikä semmoista voi kotona pitää...eli aika tylsä on meikäläisen vaatevarasto ;)

  VastaaPoista
 4. Nyt olisi sitten aika hankkia kotihame ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.