sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Vähän liikuntaa ja shoppailua

Itselläni on sellainen pieni projekti meneillään, ollut jo viimeiset vuosi ja 3 kuukautta. Olen päättänyt saada itseni kuntoon. Mun piti saada tämä päätökseen jo muutama kuukausi sitten, mutta matkan varrelle on sattunut kaikenlaisia terveyteen liittyviä juttuja, jotka ovat hidastaneet tämän projektin loppuun saattamista. En ota asiasta paineita, sillä olen päättänyt, että jonain päivänä mä olen sitten kondiksessa (jos en tänä vuonna, niin sitten ensi vuonna). Tällaisia lehtiä on tullut luettua viikonloppuna, jos jotain uutta tulisi vastaan. Teoria on mulla tosi hyvin hallussa.Tänään ystävä laittoi Facebookin kautta viestiä, että "lähde salille". Vastasin, että en mä tänään, kun olen huomenna menossa ja on ollut ihan kivasti liikuntaa muutenkin tälle viikolle. Sitten yhtäkkiä olikin viesti edessäni, että "ok, mä tulen kohta hakemaan sua". En edes huomannut luvanneeni, mutta mikäs siinä kun kukaan ei ollut kotona mua pidättelemässä. Joten salille siis.  Sitten mietintään, että Jumbo vai Tikkurila? No Tikkurila, kun en ollut siellä koskaan käynyt. 


Tästä se sitten lähti:


Näyttääkö tämä siltä, että jotain tekisin, treenatessa on nauraminen kielletty:


Otetaanko vielä vähän jumppallokuvia?


Lopuksi sitten venytellään:


Ostin tuon Adidaksen hame-treenihousuyhdistelmän eilen Prismasta. OVH-hinta oli 59,90 ja nyt oli hinnasta otettu pois -70 prossaa. Hintaa tuolle  treeniasulle jäi jotain 17 euroa. Ei kovin paha. Sillä saa vähän peitettyä tuota mun ongelmakohtaa. Tuo ongelmakohta on tämän kevään haasteena mun personal trainerin kanssa. Jos siitä pääsis vaikka eroon. Katsotaan. Ei mitään paineita.

Salin jälkeen sitten päätimme lähteä vähän shoppailemaan Jumboon. Ihan vaan muutama asia mielessä. Olin netistä katsellut Reebokin salikenkiä, jotka sopisivat mun asuuni eli pinkki-mustia. 

Menimme sitten erääseen urheiluvälineliikkeeseen ja katsokaa mitä siellä oli, juuri ne Reebokin kengät, joita olin katsellut netistä.  Kuvan alla MIESmyyjän kanssa käymämme keskustelu kengistä. Vain naiset ymmärtävät naisia näissä väriasioissa.


Tämän päivän hauskin keskustelu käytiin myyjän kanssa tähän tyyliin:

Miesmyyjä: Voinko auttaa teitä?
Maiju: Onko teillä tätä kenkää pienempänä? Koko 36?
Miesmyyjä: Mihin tarkoitukseen haluat?
Ystävä: Ei sillä ole mitään väliä, että mihin tarkoitukseen, kunhan tuo väri vaan on oikea. Hätätapauksessa voi vaihtaa vaikka lajia jos on väärä laji kenkiin.
Maiju: salikengiksi ajattelin.
Miesmyyjä: Jos myisin sulle vaikka tällaiset mustat kengät? Voisin vaikka vaihtaa niihin pinkit nauhat?
Maiju: Sorry, ei kelpaa. Vai tämä kenkämalli ja väri kelpaa.
Miesmyyjä: Okei käyn katsomassa, että löytyykö. 
Palaa hetken päästä takaisin sanoen: Pienin koko on 41,5.
Maiju: On se vähän iso.
Miesmyyjä: No jos vain värillä on väliä, niin ei varmaan haittaa, jos on vähän isot?
Maiju: Niin no voisihan niitä käyttää villasukkien kanssa???
Ystävä: Tai voit roikottaa niitä salilla kädessäsi...

Sitten oli pakko poistua paikalta nauraen ja myyjä varmaan jäi katsomaan, että olikohan noi naiset todellakin tosissaan... Ja mehän oltiin. Kun me melkein osattiin ennakoida tämä lopputulos, niin onneksi ehdittiin napata edes kengistä kuva ennen kuin tuo ihanuus vietiin pois käden ulottuvilta. Jos tarkkaan miettii, niin en mä olisi edes halunnutkaan noita kenkiä ;)


No Minnan kanssa shoppailtiin ja sen jälkeen olikin jo isännän työvuoro loppu ja oltiin sovittu ruokatreffit Jumbon Chicosiin ja tällaista gluteenitonta ruokaa oli tänään minulle tarjolla:


Niin hauska päivä oli, että päätimme ystävän kanssa mahdollisesti tiistaina tavata töiden jälkeen taas tuolla Tikkurilan Elixiassa Terve-selkä treeneissä. Katsotaan, että miten meidän käy, vaikka ei niitä pinkki-mustia tossuja löytynytkään.

Hyvää alkavaa työviikkoa kaikille.

Maiju

19 kommenttia:

 1. Heh, on sulla ollut kyllä hauska, päivä toi kenkä ostos oli ihan paras,(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me naurettiin ainakin kovasti. Mulle käy usein näin. Kun värillä on vaan niin kovasti väliä.

   Poista
 2. Hahah, kiitos hyvistä nauruista! Eikö olekkin hauskaa pitää vähän hauskaa miesten kustannuksella, hih?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kun mä en ymmärrä, että kun mä haluan jotain tiettyä, niin ei voi olla niin vaikeaa ymmärtää, että ei mulle silloin kelpaa jotkut muut kengät. Mä olen joko tai ihminen, joko mä ostan tietyn tai olen ilman :)
   Kyllähän näitä hauskoja tapahtumia usein tulee vastaan näissä vastaavanlaisissa tilenteissa ;)

   Poista
 3. Miehet on miehiä... mutta osaa miehetkin joskus olla tarkkoja värien kanssa. Mielessä oma poika 2-vuotiaana. Ostin talveksi haalarin, jossa olikin pojan mielestä liian paljon punaista. Tiukka kommentti tuli heti:" Tyttöjen väri - takasin kauppaan!!" Eikä asiasta neuvoteltu, haalaria ei edes kokeiltu ja äidin oli vietävä haalari kauppaan ja tuotava tilalle uusi :)

  Tuosta toteamuksesta on jo yli 20v...nyt ollaan tarkkoja auton ymv. väristä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä mietin, että miten noita kenkiä oli niin isoja kokoja enää jäljellä...No tietenkin siksi, että kuka mies nyt ostaisi pinkki-mustia Reebokin kenkiä ;)))

   Poista
  2. Niinpä... tyttöjen väri ;)

   Poista
 4. Voi huippu keskustelu - olisinpa ollut vieressä : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten Heini musta tuntuu, että meille on käynytkin noin ainakin 150 kertaa... Ja varmaan vielä jatkossakin. Joillekin vain aina sattuu ja sitten vielä tapahtuu. Elämän pieniä hauskoja hetkiä. Sen kenkäkaupan myyjä oli koko ajan ihan vakavana, joten en ollut ihan varma, että tajusiko se yhtään, mutta jollain tasolla, musta tuntuu, että se oli huumorissa mukana ;)

   Poista
 5. Toi housu-hame yhdistelmä on tosi kiva... pitäisköhän hankkia, kun mullakin on tota ongelmakohtaa riittämiin... Toivottavasti löydät pienemmät "oikeanlaiset" lenkkarit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tämä asu tuo vähän itsevarmuutta, eikä tarvitse miettiä liikaa, että näkyykö liikaa nou "vatsalihakset".

   Poista
 6. Tutunnäköiset on nuo sun lehtivalikoimat;) Mutta sä sentään saat toimeksikin - mä vaan lueskelen noita ja odotan, että sieltä se tulee, se hyvä kunto, terveelliset elintavat ja että ne makkarat häipyy vyötäröltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä pitkään hauduttelinkin aloittamispäätöstä. Onneksi aloitin. Nyt jaksaa jo paremmin.

   Poista
 7. Hyvä hyvä hyvä! Tuo jumpahame on mieletön
  ja sopii kantajalleen just presiis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänäänkin olen testannut tuota sopivuutta ja olin tosi tyytyväinen. Sopi myös mustan puseron kanssa hyvin ellei jopa paremminkin. Musta kun vähän karkottaa tuota keskivartalo-ongelmaa ;)

   Poista
 8. Oi, ihana tuo keskustelu miesmyyjän kanssa....sainpa ihan ittekseni päivän naurut ;-DD

  Eihän sinulle mikään muu väri kenkiin sovikkkaan ja piste:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinäpä Hilkka... Näitä keskusteluita syntyy useastikin, kun miehet ei aina ymmärrä tätä värien tärkeyttä elämässä... Eikö se ole ihan sama, että onko pinkki tai musta.. no ei ole ;)))

   Poista
 9. Harhailin eilen Viikin Prismassa ja siellä oli kolmen merkkisiä musta-pinkki yhdistelmäisiä kenkiä, ja nuo kuvassa olevat oli yhdet niistä... ja pieniä kokojakin oli vielä jäljellä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos kävisi tuolla "koti-Prismassa" tai Jumbossa haahuilemassa joku päivä ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.