tiistai 15. tammikuuta 2013

Valkoista ja mustaa

Joulupyhien jälkeen Tallinnan laivan myymälässä ihastuin valkoiseen vyöhön, jossa oli kukkia ja timantteja. Taistelin itseni kanssa, että ostanko vaiko enkö osta. Mä hävisin taistelun itseni kanssa, en ostanut, vai voitinko mä sittenkin? Minä kun käsityöläisihmisenä ajattelin, että voinhan mä tehdä sellaisen itsekin, sitten kun löydän jostain nahkaa. No en ole löytänyt nahkaa, mutta eilen löysin Anttilasta samaisen vyön ja paljon edullisempaan hintaankin. Eli mä sitten lopulta voitin kuitenkin 7 euroa. Pakko se oli sitten napata mukaan.

Kokeilin vyötä mustan asusteen "väriläiskäksi". Kaulaan lisäsin ihanaisen ystäväni Niinan minulle synttärilahjaksi tekemän kukkakaulakorun. Tässä asuvalinnassa on näkee kerrankin,  että osaan mä pukeutua aika hillitystikin, jos vaan haluan.Tässä vähän kuvaa tuosta vyöstä:


Tässä lähikuvaa tuosta Niinan minulle tekemästä ihanasta kaulakorusta:


Tässä vielä lähempää kuvattuna vyön kukkakuviointi:Näin myöhään meni tämän päivän postauksen kanssa, kun piti käydä työpäivän jälkeen vähän shoppailemassa, mutta shoppailustakin tulikin ihan vaan katselukierros. Mitään en ostanut, tai en ainakaan tunnusta.


Maiju

5 kommenttia:

 1. Erilaista Maijua, melkein mua, jos sen vyötärön löytäisin joskus, houh.

  VastaaPoista
 2. Kyllä se löytyy. Pitää tehdä vähän töitä sen löytämiseksi. Itse ole jo 1,3 vuotta omaani kaivellut ;)

  VastaaPoista
 3. Kaunis vyö ja sopii hyvin tuon saamasi kaulakorun kanssa!

  VastaaPoista
 4. Heippa Maiju ja Onnea uudelle nimelle,sopii loistavasti!
  Katselin kaikki läpi ja tähän jäin pitemmäksikin aikaa,sillä tämä asu kokonaisuus,kera kaulakorun sekä vyön!!Hurmasi minut,oi valtava kuinka sinulle sopii myös musta/valkoinen.Vyötärössäsi ei enää ole mistä kaivelee,huippu kapee:)Hyvää viikonloppua<3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.