keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Desigualia Tukholmasta

Desigual on vaan NIIN ihana vaatemerkki. Ystäväni eivät ole voineet olla sitä huomaamatta, että mä olen NIIN hurahtanut tähän vaatemerkkiin. Facebookissa on monta kaveria tulleet sanomaat, että ennen eivät tienneet Desigualista mitään, mutta mun kaverina ovat joutuneet mun hehkutusten uhriksi ja joutuneet siten tutustumaan itsekin tähän merkkiin.

Ensiksi kävin Åhlensilla katsastamassa Desigualin "osaston", heillä on siellä aika kiva valikoima. En löytänyt sieltä etsimääni, mulla oli ihan selkeä kuva siitä, että mitä haluan.


Yksi selkeä kohde Tukholman reissulla mulla oli Desigualin myymälä (Hamngatan 31).  Joten siis sinne siis.  Ihanan iso liike ja ah niin ihana valikoima.


Sieltä sitten löysin jotain, kuten kuvasta näkyy:


Yksi hakusessa oleva juttu oli tietty laukku. Sitä en ole onnistunut löytämään nettikaupoista enkä myymälöistä. Enkä onnistunut vieläkään. No sen etsimäni laukun sijasta ostin tämän laukun:


Tässä kuva laukun takapuolelta:


Paluumatkalla pukeudun tähän aiemmin ostamaani Desigualin ihanaan pitsimekkoon. 


Pitsimekon seuraksi laitoin mustan neuletakin. Tässä voi nähdä helmasta tuon pitsikuvion, johon tässä mekossa ihastuinkin.


Laivalta ostin tällaisen kaulakorun...En saanut tästä silmiäni irti. Joten se vaan oli pakko ostaa.


Lisää Tukholman reissusta ja muista ostoksista seuraa myöhemmin. 

Maiju

6 kommenttia:

 1. Ihania ostoksia olet tehnyt. Laukku aikasta wau!

  VastaaPoista
 2. Toi mekko on vaan niin kiva ! Toivottavasti olet nauttinut risteilystäsi.

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa tutulta, mä aloin blogin myötä myös höyryämään Desigulista ja kaverit linkittävät mulle nykyään nettitarjouksia yms. :) Ja aina ulkomailla on pakko päästä Desigualin liikkeeseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä löysin eilen sitten netistä sen laukun, jota olen metsästänyt... Kävi siis juuri niin kuin ajattelin, että kun ostan jonkun korvaavan laukun, niin sitten löytyy se mitä on etsinyt... No ei hätää... tilasin sitten äkkiä netistä sen viimeisen kappaleen ;)))
   Desigual on vaan NIIN ihana merkki.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.