torstai 14. helmikuuta 2013

Desigualia ystävänpäivänä

Tämä päivä on taas vietetty Desigualin merkeissä. Ai miten niin tykkään Desigualin vaatteista? Tykkään niin paljon, että eilenhän jouduin taistelemaan itseni ulos kaupasta, etten lähtisi sieltä liian monen mekon kanssa ulos. Nooh, jos välillä vähän harkitsisi ja miettisi, että mikä niistä kolmesta olisi kaunein. Olen joskus sanonut, että kaikkia ei pidä ostaa, mitkä näyttää päälläni hyvältä. Joskus on hyvä oppia harkitsemaankin. Jos ostaisi vaan yksinkertaisesti sen mikä on paras. Edelleen siis harkitaan kevään malliston mekoista sitä parasta.

Tämän Desigualin puseron sain "joulupukilta". Kiva oli pukki ja tajusi heti kun vähän "vilautin" kuvaa facebook-profiilissa ja kerroin ostopaikan valmiiksi. Hyvin on tullut koulutettua tuokin pukkia vuosien varrella. Sitten ei pitänytkään kuin enää jouluaattona leikkiä kauhean yllättynyttä, että miten sä osasitkaan.

Sukkikset on taas SockDrawerilta ja malli on Didi.

Haluan myös toivottaa kaikille lukijoille hyvää ystävänpäivää.  


Me puhkeamme kukkaan
sellaisen ihmisen lähellä,
joka näkee meissä olevan hyvän ja
osaa houkutella esiin parhaan meistä.


Näihin sanoihin...
Näihin tunnelmiin...

Maiju

10 kommenttia:

 1. Hyvää Ystävänpäivää Maiju<3
  Kauniin puseron olet saanutkin.Lymfahierontaan minäkin haluaisin,varmaan auttaisi minulle:)nim.aina viluttaa ja pöhöttää:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää ystävänpäivää myös sinulle Kaija. Se lymfa oli kuin olisi hetken ollut taivaassa. Aivan varmasti menen uudestaankn ;)

   Poista
 2. Ihanaista ystävänpäivää sinulle Maiju!

  VastaaPoista
 3. Desigual on myös minun lempimerkkejäni, Barcelonaan kun menen kohtapuoliin, niin sitä ainakin metsästän ! Hyvää ystävänpäivää !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih... sieltä varmaan löytää parhaimmat valikoimat ;) Hyvää ystistä myös sinne.

   Poista
 4. Oikein ihanaa Ystävänpäivää myös sinulle!

  Ihania vaatteita sinä löydätkin esiteltäväksi... alan ihastua minäkin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää ystävänpäivää myös sulle Ritva.... Jokunen kaveri on tullut hurautettua Desigualiin... Pitäisi varmaan löytää mulle joku yhteistyökumppani tälle saralle ;)

   Poista
 5. Ihana Desigual! Minulla kaappi myös pursuaa noita Desigualeja ja joka reissulta pitää kantaa niitä lisää kotiin. Ethän ollut tällä viikolla Ikeassa? Näin siellä tuon henkisen Desigualin paidan, mietin olitko se sinä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun muutkin tykkäävät. Täytyy sanoa, että tänään sorruin sitten taas desigualin mekkoon. Voihan pirsumekko sentään. En ole käynyt ikeassa.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.