perjantai 1. helmikuuta 2013

Elämä on ruusuilla tanssimista

Elämä ei ole pelkkää juhlaa, se on myös ruusuilla tanssimista, tämä mietelause tuli mieleeni tänä päivänä, kun olin hyvin ruusuisella teemalla liikeellä.

Eilen päätin, että tänään on musta päivä. Valitsin kaapista Cristelle & Co:n paljettikoristeiden neulepuseron ja tämän mustan hameen, jota pidän usein. Ajattelin ensiksi laittaa ihan tylsästi harmaat sukkikset ja hopeisen näyttävän kaulakorun. Kunnes sitten aamulla muistinkin, että ihanainen Ulla oli lähettänyt mulle alkuviikosta tämän musta/pinkin virkatun ruusuisen "kaulakorun" yllätyksenä. Kaulakorun alkuperäinen idea lähti täältä.

Vaihdoin sitten vielä sukkiksetkin, koska tämän kanssa ihan ehdottomasti piti toistaa ruusukuviota sukkahousuissa ja valitsin Bestsockdrawerista hankkimani Rosilda sukkikset asuun.  Näin siis mustaan asuun sain hieman räväkkyyttä.


Tässä vielä selvemmin tulee tuo ruusukuviointi esiin. 


Tässä sitten tulikin kuvausten välissä jotain ihan muuta.... Vitsi, vitsi... eihän nyt mulla nuorella ihmisellä.


Tässä lähikuvaa (tosin huonoa kuvaa) tuosta virkatun kaulakorun mustasta osasta, mikä ei tule mustaa vasten oikein selvästi esiin.


Tässä vielä selkeämpää kuvaa kukista, mutta mä en taas osannut olla ilmeilemättä:


Tähän sopii vielä esitellä kun eräs, joka on myös kenkä-sukka-vaatehullu innostui minun innoittamana tehdä tilauksen tuonne BestSockDrawerille ja hän tilasi samanlaiset sukkikset kuin minulla. Katsokaa kuinka upeasti on yhdistetty sukkikset ja ihanat kengät.


Suosittelen kyllä tutustumaan SockDrawerin sukkahousuihin. Kannattaa katsoa myös tarjoukset, sillä todella edulliseen hintaan voi löytyä kivoja sukkiksia.  Postikulutkin on kohtuulliset ja sukat tulevat nopeasti. Myymälät heiltä löytyvät Espoosta ja Tampereelta. Lisäksi Tallinnassa heillä on omat myymälät.


Muistakaa nyt siis, että elämä voi olla myös ruusuilla tanssimistakin. 

Hyvää viikonloppua kaikille. Hemmotellaan itseämme ja levätään.

Maiju


6 kommenttia:

 1. Ihanaa, että uskallat pukeutua näyttävästi arjessakin, ja niin pitääkin, elämä on nauttimista vareten :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on se periaate, että arjestakin pitää tehdä juhlaa.

   Poista
 2. Wau, mitkä sukkahousut! Ehkä mä perunkin puheeni sukkahousujen kamaluudesta : ) Pikaisesti kävin jo tuolla Sockdrawerin sivulla ja sieltähän löytyy vaikka mitä ihanuuksia.

  Rentoa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen vähän tällainen sukkisfriikki. Näiden muidenkin hulluuksien keskellä. Välttämättä ei ole pakko hankkia ihan näin huomiota herättäviä, mutta voi johonkin mustaan lyhyeen hameeseen tuoda aika paljon sähäkkyyttä ;)

   Poista
 3. Kyllä sitä ollaan taas niin hienona. Ihana tuo kukkakoru :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä Anneli löytyi linkki, kurkkaapa sinne... Siinä sulle seuraavaa ideaa ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.