tiistai 26. helmikuuta 2013

Kauneudenhoitoa ennen risteilyä

Tavoistani poiketen teen tälle päivälle vielä toisen postauksen, kun en ehtinyt tätä laittaa ennen risteilyä.

Päätin ennen risteilyä ottaa kauneudenhoitoaamupäivän. Oli sitten kivempi lähteä risteilemään hehkeällä naamalla ja rennoilla jaloilla.

Silloin jokunen viikko sitten kun olimme kauneudenhoitopäivää viettämässä Kauneushoitola Tähtiolossa Munkkiniemessä tilasin sieltä High Care sarjan kasvonaamion, jonka hain loppuviikosta sieltä.  Aamusta siis laitoin naamion kasvoilleni ja sen jälkeen lämpimän pyyhkeen 7 minuutiksi kasvoilleni, jonka jälkeen naamio pyyhittiin pois.


Tämän jälkeen levitin iholle virkistävän öljymäisen kapselin. 


Sen jälkeen vielä päätin antaa jaloilleni kunnon shoppailuhoidon eli näillä aineilla saatiin jalat sellaiseen kuntoon, että kestävät Tukholman shoppailureissun hyvin. Dermosil on yksi mun tuotesarjani, jossa on hyvä hinta-laatusuhde. 


Sitten oli aika taas vetäistä jalkaan hetkeksi nämä ihanan pirteät varvasukat, jotka ovat  SockDrawerilta. Nämä suka löytyvät täältä.


Kasvot tuntuivat ihanan pehmeiltä vielä seuraavana päivänä ja myös jalkahoidon jälkeen oli kiva shoppailla. Tuosta shoppailusta kirjoittelen viikolla, kunhan kerkeän. On tämä loma meinaan aika moista haipakkaa. 

Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.