torstai 7. helmikuuta 2013

Kynsihuollossa

Mulla on ollut hakusessa uusi kynsihuoltopaikka. Kaverini suositteli minulle kovasti Tapiolassa sijaitsevaa Beauty Artist kynsistudiota.  Tapiola on hieman "sivussa" kotoani katsottuna ja siksi ensiksi vähän mietin tätä kaverini ehdottomaa paikkaa. Kuukausi sitten kävin kuitenkin Beauty Artistin Facebook-sivustolla "tykkäämässä" heistä ja silloin siellä sattui olemaan arvonta, jossa oli palkintona 50 euron lahjakortti studiolle. No mä sitten menin ja voitin sen arvonnan.

Tälle päivälle olin sitten tilannut ajan Jana Banarilta. Olin jo etukäteen käynyt tutustumassa Janan ja Olgan työnäytteisiin facebook-sivuston kautta. Sanotaanko, että kuvat puhuivat jo puolestaan, että molemmat näyttivät olevan NIIN ammattitaitoisia, että luottavaisin mielin suuntasin kohti Tapiolaa. Lopulta ei matkakaan työpaikaltani katsottuna ollut ollenkaan hankala, jopa yllättävän nopeasti pääsin Salmisaaresta Tapiolaan.

Ihanan siistit ja tilavat tilat oli Beauty Artisteilla:Näistä se ajatus sitten lähti:
 

Janalla itsellään oli NIIN upeat kynnet, että ne oli pakko ikuistaa: 


Tässä oli pohjat tehty ja tästä sitten jatketaan....


Pakko vähän mainostaa, että Olga ja Jana ovat kyllä harvinaisen ahkeria ja aikaansaavia. He tekevät kynsiä, kouluttavat muita ja vielä julkaisevat alan lehteä Nail Artist (tätä lehteä on myynnissä Stockmannilla).  Olin oikein vaikuttunut molempien ammattitaidosta.Tätä lehden demoa katsellessa taidankin tietää, että millaiset kynnet mulla on sitten seuraavaksi:Näin upea oli sitten lopputulos. Kyllä Jana mut täysin yllätti lopputuloksellaan. Kyllä mun täytyy sanoa, että mä löysin vihdoinkin sen etsimäni eli uuden kynsihuoltopaikkani.


Voin kyllä suositella tätä paikkaa muillekin. Itselleni ei enää edes matka ole esteenä.

Kiitos Jana. Nyt nautin uusista ihanista kynsistäni.

Maiju 

19 kommenttia:

 1. Onpa tosi kauniit ja hyvä väri. :)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Nämä on NIIN hienot. Tuskin maltan mennä nukkumaan ;)

   Poista
 3. Tuli kyllä hienot.

  VastaaPoista
 4. Todella kaunis lopputulos. Mietin vain, että miten itse pärjäisin tuollaisten kynsien kanssa...siis pystyisinkö tekemään yhtään mitään jne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä pystyy tekemään. Ajattele Apris... Mä askartelen näiden kanssa, eikä ole mitään ongelmaa. Ainoa mitä en pysty tekemään on kärrypoletin ottaminen ostoskärrystä. Tai pysty, jos siinä on sellainen "otin".

   Poista
  2. Niin ja siihen sitten voi pyytää jonkun "herrasmiehen" apua, jos ei itse pysty ;)

   Poista
 5. Ihanat just mun väriset, mä menen kuun lopussa pitkästä aikaa ottamaan geelit kynsiin, citydeal tarjous kun sattui kohdalle.

  VastaaPoista
 6. Wau mitkä kynnet! Nautihan niistä!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.