lauantai 9. helmikuuta 2013

Saaga Designin talotunika sekä vähän julkkiksia

Olen joskus kertonutkin sen, että mä olen "hulluna" Saaga Designin vaatteisiin. Saaga Design löytyy myös facebookista. Tämän päivän asuksi valikoitui sitten syksyllä ostamani Saaga Designin talotunika. Tämän tunikan talot on värjätty mun mieltymysten mukaisesti. Saagan "äiti" Noora on niin ihana, että palvelee asiakkaita juuri niin hyvin, että asiakas on taatusti tyytyväinen. Tähän tunikaan sain itse valita talojen värit. Mä niin tykkään tästä tunikasta. Tunika on hihaton, mutta käytän tätä mustan trikoopuseron kanssa, eikä hihattomuutta edes tästä syystä tajua.

Tänään lähdin jo aamusta ensiksi Keliakialiiton Uudenmaan järjestön järjestämään tapahtumaan. Päivä siis meni tällä asulla:
Sukkahousut on tietenkin SockDrawerilta. Sukkahousujen malli on Carol. Normaalitilanteissa usein pukeudun mustiin sukkahousuihin. Nyt halusin vähän rikkoa rajojani ja koittaa, että miten nämä sopivat tähän asuuni. Tykästyin näihin sukkiksiin.


Yksi lempiasusteeni on korut. Rakastan niitä niin paljon, että saatan käyttää useita erilaisia samalla kertaa. Tällä kertaa kaulassani oli helmikoristeinen ketjullinen kaulakoru ja Korusuunnittelu HennaK:n valmistama ihana lusikkakoru.  Eräs ystävä oli ostanut HennaK:lta korun markkinoilta. Ystävältä sain Hennan yhteystiedot ja siitä se ajatus sitten taas lähti. Tällaisen korun HennaK sitten minulle valmisti. Tykkään.


Keliakialiiton tapahtumaan jälkeen suuntasin hemmotteluiltapäivään. Ystävä keräsi ryhmän ja olimme Munkkiniemessä Hoitola Tähtiolossa. Tästä hemotteluiltapäivästä kerrron enemmän huomenna. Meillä oli ihana iltapäivä. Itseään täytyy hemmotella aina sopivin väliajoin, siitä se hyvä ja tasapainoinen olo lähtee.


Huomenna siis postaus tuosta hoitolasta ja siitä mitä siellä koimme.

EDIT: Kun katselin koneelta valokuviani, niin oli pakko vielä lisätä tämä marraskuussa Malmin Suomalaisessa kirjakaupassa otettu kuva, jossa on Madventuresin Riku ja Tunna sekä allekirjoittanut sekä päälläni tuo talotunika. 

Tämä oli jo toinen kerta, kun satumme peräkkäin Suomalaiseen kirjakauppaan kirjaesittelyyn. Olimme vuotta aiemmin molemmat myös edellisten kirjojen tiimoilta esittelemässä omia kirjojamme Tikkurilan myymälässä. Sanoin jollekin, että meillä on salasuhde, kunnes valokuvaa suurentamalla näin mieheni Seppälä-kyltin alla taustalla, joten se siitä salasuhteesta ;)


Pakko sitten kertoa, että pakkohan munkin oli tuolloin ostaa heidän viimeisin kirjansa. Täytyy sanoa, että tätä kirjaa ei sitten voi lukea julkisella paikalla. En suosittele lukemaan bussissa (varsinkaan jos on yksin). Itse meinaan repeilin ääneen, kun sitä yritin bussissa lukea. Jouduin tukahduttaa nauruani huivilla, voi olla, että joku piti mua epänormaalina.


Minun kirjassani on signeeraus Rikun ja Tunnan tapaan. Tosin mä sain sydämen, kun sitä pyysin. Tässä iässä joutuu jo pyytämään, mitään ei saa pyytämättä.Maiju

2 kommenttia:

 1. Ihanat sukkahousut! Hauskat ja tuovat pirtettyä asuun kuin asuun! Muutenkin, tunika on kaunis ja korut ovat aivan ihanat. Jotenkin jokainen kuva aiheutti nyt "ihana!" reaktion täällä :)

  Hyvää sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos dahlia. Mäkin tykkäsin sukkahousuista. Niissä tulee vähän tatuointikuvio mieleen.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.