sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Turkoosi röyhelötunika

Olen ostanut tämän röyhelötunikan joskus varmaan 4-5 vuotta sitten Helsingin kädentaitomessuilta. Ostin kaksi eri väristä tunikaa, joista toisen olen jo myynyt työkaverilleni. Tämän turkoosin jätin itselleni. Tunikan on valmistanut Coconate. Jostain syystä mulla on joku neuroosi, että jos en osaa päättää väriä, niin otan sitten molemmat. Mulla taitaa vaan yksinkertaisesti olla liikaa lempivärejä. Tämän tunikan kanssa voi kivasti yhdistellä joko vähän kellomaisen hameen tai suoran hameen.


Työkaverini sanoi mulle näitä kuvatessa, että "istu niin kuin hienot naiset"... Voiko siis satulatuolin päällä istua kuin hienot naiset? No voihan sitä aina yrittää. Sitten taas hieman naurua kuvausten lomassa.
 
Kaulakoruja voi yhdistellä rohkeasti. Tässä olen sitten yhdistänyt aika rohkeasti kaksi hyvin eri tyylistä korua toisiinsa. Omaan silmääni ainakin tuntuu ihan toimivalta yhdistelmältä.


Maiju 

4 kommenttia:

  1. Ihana asu koruineen..nätti on tyttökin

    VastaaPoista
  2. Mun lemppariväri ja tunikat ovat vaatteista mun suosikkeja. Kokonaisuus koruineen on upea (jälleen kerra :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.