maanantai 4. helmikuuta 2013

Zalando kuljettaa / puna-musta mekko

Zalando kuljettaa kivasti mekkoja kotiin, kun vaan niitä jaksaa tilailla. Viime viikolla oli keittön pöydälle ilmestynyt paketti. Kukakohan lienee taas tilannut? No paketista sitten paljastui kaksi mekkoa. Toinen tavoitemekko ja toinen, joka mahtui päälle nyt. Tavoitteita pitää elämässä olla koko ajan. Tämä musta-punainen mekko on yksi kokonaisuus. Mekko on musta koko pituudeltaan ja alaosaan on ommeltu punainen pitsiosa vyötäröstä alaspäin. Kaulaan laitoin helmet, jotka olin ostanut viime kesänä kirpparilta 50 sentillä. Helmet herättivät kovastikin huomiota työpaikalla. Ne on kangaspäällysteiset ja joka toinen luuli mun itse ne tehneen, mutta en tällä kertaa ollut.  

Sukkikset on SockDrawerin ja mallisto on Angelica.


Tässä vielä asu kokonaisuudessaan:


Olen seurannut itseäni kuvaustilanteissa. Tasan kaksi kuvaa voi ottaa ilman, että alkaisin ilmeilemään Sitten tulee pari kuvaa, jossa pelleillään. Sitten saa taas naaman peruslukemille. Tässä näitä harjoituskuvia. Näitä katsoessa ei voi muuta kuin todeta, että kyllä mä olen NIIN kuvauksellinen.  Lupasin jossain vaiheessa, että kun täytän 50-vuotta, niin kasvan aikuiseksi. Vain kerran olen sen jälkeen miettinyt jostain asiasta, että voinko mä enää? Onneksi sekin ajatus taisi mennä saman tien ohitse... Voin mä edelleenkin ihan mitä vaan mä haluan. Katsotaan, vaikka sitten kun mä täytän 51. Onneksi siihen on aikaa vielä 10 kuukautta.


Tämä oli mun asuni viime viikolla loppuviikosta.

Maiju

4 kommenttia:

 1. Alin kuvasarja on just hyvä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kuin mä aina päätän, että käyttäydyn ikäni mukaisesti. Aina ei vaan onnistu tietyssä seurassa.

   Poista
 2. Ihana tuo alempi kuvasarja! Minä viimeksi eilen haaveilin pulkkamäestä, menoa oli illalla liikaa, että olsiin ehtinyt, toivottavasti viikonloppuna ehdin. Ai mikä iän mukainen käytös? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä haluan kanssa pulkkamäkeen. Viime syksyyn saakka hoin aina, että "mä en ole ollut koskaan pallomeressä, että haluan sinne kun täytän 50-vuotta". Nooh... yhtenä päivänä kun oltiin Siljan laivalla, niin siellä olikin ikärajoitus pallomereen 5-101 vuotta... Voit vaan arvata, että kävinkö siellä ja otettiinko kuvia?

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.