sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Aurinkolasifriikki iski jälleen

Tänään ensimmäisenä pääsiäispäivänä on oltu liikenteessä. Malmin Prismahallissa oli kirppari ja sinne suuntasimme äiteen kanssa vähän katsastamaan.

Kyllä nämä mun punaiset uudet kengät loistaakin kauaksi. Aika monta ihmistä on sanonut jotain näistä kengistä ja ehkä niitä ei vaan voi ohittaa katsellaan.


Mitäpä käy kirpparilla, kun tulee vastaan myyjä, joka on samanlainen aurinkolasifriikki kuin minä? No pistää mut kokeilemaan muutamia laseja. Kun vielä halvalla saa, niin kolmet piti ostaa ja äiteelle yhdet.  Työkaverit varmaan nauravat kun tajuavat, että taas on aurinkolasifriikki iskenyt suoneen (ja mies pysyy tapansa mukaan hiljaa).  Nauratti kun tämän laseja myyvän naisen mies kanssa pudisteli päätään naisen myydessä lasejaan. Mä kyllä ymmärsin tätä naista hyvin. Vakavia ilmeitä vakavan asian eli kokeilun edessä.

Kirpparin jälkeen äiteelle kahville, jossa sitten päivän asukuvakin tuli ikuistettua.


 

Päivän korut olivat Anu Pylsyn lintupeilikoru ja Tukholmasta ostamani rannekorut.


Tämän jälkeen kotiin tekemään jotain hyödyllistä. Punaiset verhot on aika vaihtaa? Vai pitäisköhän odottaa niiden kanssa, että joulu taas tulisi. Miten mä olenkin niin laiska vaihtamaan?


Pitkään on ollut hakusessa keltaiset verhot. Niitä ei ole löytynyt kaupasta, mutta kirpparilta löysin myyjän, jolla oli aidot retroverhot. Verhot olivat todella siistit, juuri pestyt ja menkeloidut. Joten pakko oli kokeilla, että miltä ne nyt sitten näyttäisi keittiön ikkunassa. Kyllä näitä katsellessa positiivinen energia virtaa suonissa oikein kohinalla. Tykkään.


Näiden verhojen myötä varmaan mun kevään odotukseen tuli taas vauhtia.

Maiju20 kommenttia:

 1. Tosi hienot noi retro verhot.Olisin kyllä kans ostanut. Onko sellasta "vanhahtavaa" paksua kangasta? Ja tosi nätin värinen neule sulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ekku... Juuri sellaista vanhahtavaa kangasta.. Eikä ollenkaan käytössä haalistunutta. Kiitos. Neule on HM:n kevättalven neuleita.

   Poista
 2. No kai Pena oll helpottunut, kun ei tarvinnut täyttä hintaa aurinkolaseista maksaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei Pena onneksi koskaan sano mitään... Ei edes silloin kun etelänmatkalta mukaan taittui varmaan 15:sta lasit... Joo nämä oli halpoja laseja, vain 2 euroa per lasit.

   Poista
  2. Pena on varmaan huomannu, ettei kannata sanoo :).Menee vaan neuvot hukkaan ;)

   Poista
  3. Joo viisas mies vaikenee naisen edessä ;)

   Poista
 3. Äitisi taulu, jossa on niitä kuusia, on kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.... Muistaakseni aika vanha taulu on.. Jostain 1900 luvun alkupuolelta.

   Poista
 4. Päheitä arskoja! Tykkään! Tarttiskohan sitä laajentaa omaa repertuaaria niistä yksistä laajemmalle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih... suosittelen... Jossain vaiheessa mun arska-luku taisi olla tyyliin 30, mutta voi olla, että se on vähän muuttunut, kun olen laittanut jotain kiertoon. Mulla pitää olla eri asuihin omat lasit. Pitää varamaan huomenna vielä piipahtaa tuolla kirpparilla, kun sama myyjä sanoi olevansa myös huomenna paikalla ;)

   Poista
 5. Makeita laseja olet löytänyt ja käyttöäkin niille tuntuu lähipäivinä olevan :) Ihanat retroverhot, tulee niin keväinen tunnelma tuosta keltaisesta väristä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en tiedä, että miten tuo aurinkolasihulluus pääsi pari vuotta sitten valloilleen. Varmasti tulee käyttöä. Mustakin nuo verhot on niin mageet.

   Poista
 6. Ihanat korut ! No, oletpa taas shoppaillut niitä laseja, kohta sun pitää ostaa niille oma lipasto ,hih !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih... Taidettiinpa jokunen päivä aiheesta puhuakin... Niin nythän mä ostin vaan kolmet, mutta kuvasin vähän noita kokeilujani ;)

   Poista
 7. Kivoja aurinkolaseja! Mulla on vain yhdet aurinkolasit, en ole raaskinut hankkia useampia. Joudun ostamaan kaikki lasit aina omilla silmälasivahvuuksilla. En siis pysty käyttämään piilareita :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on vähän ikävää... tai ainakin musta olisi, kun niin rakastan näitä laseja... Tosin en mäkään näe kauaksi, mutta ei haittaa... pääasia, että näen lähelle.

   Poista
 8. Toi paidan väri on ihana! Sointuu hyvin muuhun ympäristöön ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä rakastan tätä paidan väriä. Se on jotenkin on vaan niin ihana.

   Poista
 9. Verhot ovat just passelit. Johan olet satsin aurinkolaseja löytänyt! Olen melkein kade. Nimim. hajotin juuri omat ainoani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odota vaan Tiina kun mä näytän myöhemmin mitä tänään löysin... Mä taidan tehdä tuosta mun aurinkolasihulluudestani jossain vaiheessa oman postauksen ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.