tiistai 19. maaliskuuta 2013

Desigualia ja uusi/vanha look

Eilinen työpäivä meni Desigualin mekossa. Jokin tässä mekossa mua viehättää, on ainakin kiva väripilkku harmauden keskelle. Viime viikolla tajusin, että hiukset alkavat olla siinä pituudessa, että niitä ei saa taas mihinkään taipumaan, joten kampaajalle suuntasi illalla tieni.


Mitäköhän sitä taas keksiksi? Jotain repäisevää? No ainakin tyven harmaus pitäisi saada piiloon. Tuolle mustalle osalle (vai pitäiskö jo sanoa, että ruskealle osalle), ei viitsinyt tehdä mitään. Antaa vain kasvaa ulos 

ENNEN


Tässä vaiheessa vielä näytti, että lopputulos voisi olla, vaikka vaalean sininen.


Lopputulos oli kuitenkin siis yllättävä... ei mitään shokeeraavaa.... näin sanoivat kaverit pettyneenä... Olin varmaan vähän "tylsällä" tuulella, kun en viitsinyt tehdä mitään ihmeellistä. 

JÄLKEEN


Kampaajan jälkeen sitten vielä pikakäynti kaupassa, josta piti hakea vähän iltapala-aineksia. Mukaan tarttui mustaherukoita ja mansikoita. Joiden sekaan laitoin vähän kevytjugurttia. Täytyy sanoa, että tästä tuli kyllä niin hyvä sekoitus, että olisin voinut juoda enemmänkin.Maiju

12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Eikö olekin... Ostin tämän tukholmasta marraskuussa... Jotenkin tässä on niin upeat värit.

   Poista
 2. Oi tuo mekko on niin kaunis! Koskakohan sitä oikein itse edistyisi edes ajattelemaan noita mekkoja tai paitoja, muiden päällä kun jaksan ihastella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla se oli aikoinaan "rakkautta ensisilmäyksellä"... Siihen ei sitten enää paljon vaatinut, että ensimmäinen Desigualin mekko oli jo mulla...

   Poista
 3. koskahan olis niin hoikka ett vois ajatella pukevansa noin nättiä päällensä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih... Minäkin olen tehnyt mun "hoikkuusprojektia" jo kohta puolitoista vuotta... Kiloja on lähtenyt -10 kiloa, mutta senttejä varmaan sitten enemmän kuin kiloja... Pitkä matka on vielä tavoitepainoon, mutta hitaasti hyvä tulee. Mulla on vaan tavoite olla jonain kauniina päivänä tavoitepainossa. Vaikka siihen kestäisi 5 vuotta, niin ei mitään hätää, kunhan se on vaan jonain päivänä totta.

   Poista
 4. Nätti mekko !
  Upea uusi kampaus. Kyllä tuollainen piristää, vaikkei mikään shookeeraava olekaan :)

  VastaaPoista
 5. Mä tykkään tosi paljon noista Desiqualin vaatteista. Ja tuokin mekko on aivan ihana - siinä kun on vielä mun voimaväriänikin. Mutta kun kaikki Desiqualin mekot on mulle tunikoita. Ja mä olen päättänyt, että ei enää yhtään mekkotunikaa tälle ladylle;)
  Aurinkoista viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen onneksi tällainen pätkä, että menot on mekkoja. Välillä sitten caprien kanssa on ongelmia, kun ne menevät liian pitkiksi, kun olen niin lyhyt.

   Poista
 6. Ihana mekko! Mulla taitaa mennä kohta läjä Desigualin mekkoja myyntiin, kun ostin raskautta varten L-kokoisia. :) Jos siis pienenen takaisin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.