lauantai 2. maaliskuuta 2013

Hemmottelua kauneushoitolassa

Lomaviikko on ollut täynnä kaikkea ihanaa ja varsinkin itseni hemmottelua (siis sehän on mun lempipuuhaa). Eilen aamulla suuntasin itseni taas Munkkiniemeen Kauneushoitola Tähtioloon. Mulle oli sovittu siellä ihanaa hemmotteluhoitoa jo klo 8.30. Mikäs sen parempaa kun nousta aamulla aikaisin ja mennä hoitolaan jatkamaan unia rentouttavaan ilmapiiriin.

Minulle tehtiin siellä Body Wrapping hoito (yhdistelmä aroma- ja pressoterapiasta) sekä se yhdistettiin minulla toiseen hoitoon eli Slide-Styler laitehoitoon (mekaaninen lymfahierontalaite). Lisäksi pääsin nauttimaan vielä hoidon aikana Dermio/iono Caresta (happilaite).

Tässä vähän kuvia minulle tehdyistä hoidosta.  Kuvakulmat voi olla hieman outoja, mutta älkää antako sen häiritä. Koitan kertoa vähän sitä, että mitä minulle tehtiin.

Tuossa hoidossa käytiin alakroppaa läpi vyötäröstä alaspäin. Ensiksi "ongelmakohtiin" levitettiin aromaattista omena-inkiväärivoidetta, runsaasti:Tämän jälkeen minut laitettin "tiukkaan" kelmuun vyötäröstä nilkkoihin saakka. Hoidossa käytetään erikoisvalmisteista kelmua, joka estää aromaattisten aineiden poistumisen iholta, nostaa kehon lämpötilaa (lisää energian kulutusta) sekä tukee sidekudosta (lymfaattinen vaikutus). 


Kelmutuksen jälkeen minua alettiin valmistella Slide-Stylerhoitoa varten. Tässä puetaan lymfapukua päälle. Tässä ilmatyynyt asetellaan lomittain päällekkäin ja näin ollen saadaan aikaiseksi tasainen eteenpäintyöntyvä paineevaikutus.


Tällainen "paketti" sitten saatiin aikaiseksi. 


Sitten peitto päälle ja happikupu pään  ympärille ja nauttimaan. Tätä hoitoa ei pysty sanoin kuvailemaan. Tuo olotila on sanoinkuvaamattoman ihana.  Sain nauttia tuosta lymfahieronnasta 45 minuuttia. Ihanaa.


Lymfahoidon jälkeen otettiin lymfapuku ja kelmut pois. Pääsin vielä kokeilemaan imuhierontalaitteistoa, jonka tarkoitus on poistaa kuonaa ja selluliittia (ei sillä, että mulla sitä olisi, mutta jos mulla olisi). 


Vielä noista hoidosta pari sanaa, että mihin ne on tarkoitettu. Minulle siis nyt yhdisteltiin muutamia eri hoitoja, mutta mihin siis mikäkin hoitomuoto auttaa? 

Body Wrapping vähentää senttejä vyötärön, lantion ja reisien ympäriltä. Tämä hoito soveltuu erinomaisesti myös kasvo- ja rintahoidon yhteyteen. 

Slide-Stylerillä parannetaan aineenvaihduntaa ja poistetaan turvotusta sekä virkistetään väsyneitä jalkoja. 

SPM Vacupress imukuppilaitteiston avulla poistetaan rasvaa ja selluliittiä kudoksista.

Monet näistä hoitomuodoista on sellaisia, etä parhaat tulokset saadaan kun niitä otetaan sarjahoitoina. Kuten minullekin tehtiin nyt, niin parhaita tuloksia saadaan kun yhdistetään näitä eri hoitomuotoja keskenään. Tähtiolossa voidaan hyvinkin räätälöidä omiin ongelmiin sopivat hoitomuodot.

Täältä voi käydä katsomassa Tähtiolon hoitojen kuvaukset. 

Tähtiolon facebook-sivustolle kannattaa liittyä tykkääjäksi. Heidän Facebook-sivustolla julkaistaan usein hoidoista erilaisia tarjouksia.  Nyt Tähtiolo tarjoaa Body Wrapping -kokeiluhoidon 55 euron hintaan, kun se on normaalisti 70 euroa.

5 kommenttia:

 1. Aikamoisessa paketissa olet ollut ! Tuon jälkeen varmasti autuas olo ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo pieni paketti oli... Olo oli hyvinkin kevyt ja ihana. Piti vielä hankkia "kotihoitopaketti", jolla voi vähän jatkaa kotihoitona... Ennen kuin pääsee uudestaan tuonne hoitolaan ;)

   Poista
 2. Kuulostaa kokeilemisen arvoiselta. Itse kaipaisin nyt kasvohoitoa, on jotenkin niin väshtänyt olo.
  Taidan kurkata Tähtiolon sivut, jos löytäisin minulle sopivan hoidon :)

  VastaaPoista
 3. Voi Sara. Soitapa tuonne. Heillä on aivan ihana kasvohoito. Itsekin saatan sen käydä kokeilemassa jossain vaiheessa.

  VastaaPoista
 4. Maiju, mie kävin sen kasvohoidon Tähtiolossa myös ja oli kyllä aivan taivaallinen!!!! Voin suositella lämpimästi sitä <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.