maanantai 25. maaliskuuta 2013

Il Divo in Helsinki 24.3.2013

Il Divoa odotin ja odotin, lippujen ostosta odotin tätä konserttia 160 päivää. Puhelimessani oli sovellutus, joka kertoi minulle, joka päivä, että missä mennään ja montako aamua on vielä tuohon hetkeen. Eilen lopulta odotus palkittiin.

Kylmät väreet kulkevat vieläkin läpi kehoa. Niin oli upea konsertti ja puhelin täyttyi kundien kuvista. Itselläni oli todella hyvä tuuri lippujen suhteen. Istuimme ystäväni kanssa ihan lavan edessä permannolla kolmannella rivillä ja ihan käytävän vieressä, mistä oli hyvä kuvata ja fiilistellä.

Tuli ostettua vähän "fanikamaakin". Vuosi sitten jäi vähän harmittamaan, että en ostanut livekonserttikiertue t-paitaa, joten se harmitus piti paikata nyt. Ostin myös Il Divon Lontoon livekonserttitaltion DVD:nä sekä upean avaimen perän muistuttamaan tästäkin konsertista.

  

Paikat oli niin hyvät, että ajattelimme, että seuraavalla kerralla voimme vain hieman parantaa eli ottamalla eturivin paikat. 


Tässä vähän tunnelmakuvia illan konsertista.

Il Divon kundit koko komeudessaan.
Espanjan lahja kaikille maailman naisille eli Carlos.


Sebastien bändin pop-laulaja taustan omaava ranskalaiskomistus. David on jenkkiäinen tenori.Urs on sveitsiläinen tenori.Nyt saan vielä tämän päivän leijua, koska minulla on lomapäivä. 

Ihanaa maanantaipäivää kaikille. 

Maiju

8 kommenttia:

 1. Oli varmasti upea show! Olisi kiva itsekin kuulla ja nähdä herrat livenä.

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia olit saanut! Sebastien on suosikkini :) Oli hauska tavata!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nonna. Jotkut kuvat oli ihan kohtalaisia kun oli ne hyvät paikat. Joo kiva oli tavata :)

   Poista
 3. Kuulostaa hienolta showlta! Hyviä kuvia olet saanut napattua. Ja vielä lomapäivä päälle, joka oli aurinkoa täynnä. Mitä muuta voisi toivoa ; )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Show oli upea, niin kuin Il Divolta voikin vain odottaa. En viitsinyt ottaa digijärkkäriä mukaan kun nettisivuston mukaan vain amatöörikamerat oli sallittu...ja kuitenkin digijärkkäreitäkin siellä näkyi... Ehkä ensi kerralla sitten otan paremman kameran mukaan ;)

   Poista
 4. Varmasti on ollut mahtava konserttielämys!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli se niin ihana, että seuraavaa alkoi jo toivomaan....

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.