sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Kännykkä kuin koru

Minulle kännykkä on nykyään kuin koru. Kännykän varmaan tärkein ominaisuus kameratoimintojen jälkeen on se, että se on kaunis. Tästä syystä mä viime syksynä pitkän harkinnan jälkeen vaihdoin puhelimeni IPhoneen. Yksi syy tuohon oli se, että mä törmäsin niin ihaniin kännykkäkuoriin ebayssa. Sen jälkeen olikin sitten jo käytävä hakemassa kännykkä ja siitä se sitten lähti.

Varmaa pari vuotta sitten olin vielä sitä mieltä, että kännykän tärkeimmät ominaisuudet ovat kivan soittoäänen lisäksi se, että a) sillä voi soittaa ja b) sillä voi lähettää tekstareita. En tiedä, että missä vaiheessa mun asenne on muuttunut, mutta nykyään siis voisin luetella kännykän kolmeksi tärkeimmäksi ominaisuudeksi a) siinä täytyy olla hyvä ja toimiva dataverkko, b) sen pitää olla TODELLA kaunis ja muunneltavissa, c) pitää saada mielettömän hyviä kuvia.

Esittelen tässä muutamia mun kännykkäkuoriani. Kyllä näiden kuorien kanssa hieman saa huomiota varsinkin julkisissa kulkuneuvoissa. Tämä kuoreni on ehkä eniten huomiota herättävä:


Tässäkin on sopivassa suhteessa bling blingiä ja iso perhoskoriste, joka taatusti huomataan: 


Tämäkin on hieman kolmiulotteinen:


Tämä on aika simppeli ja hankin tämän ajatuksena, että välistä voi olla vähän normaalikin:


Tähän törmäsin, jossain vaiheessa Glitterissä ja kun värisävy oli oikea, niin ostin sen:


Tällaisissa kuorissa minä siis kännykkäni "kuskaan", ihan normisettiä ei taida mun kännykkäkuoreni olla. Pitää varmaan käydä katsastamassa, että olisiko tullut mitään kivoja kuoria markkinoille. Viimeisimmästä hankinnastani kun on jo aika paljon aikaa. 

Hyvää ja aurinkoista sunnuntaita kaikille.

Maiju

8 kommenttia:

 1. Olipas kauniita kuoria... en kai minä ole edes tiennyt että tuommoisia on saatavilla - mihinkään puhelimeen.

  Ja nämä olivat todella kuin koruja...varsinkin perhos-kuori miellytti mun silmää. Mutta jos pääsisin oikeasti omaan käyttöön tulevaa niin varmaan tuo sun "simppeli ja normaali" olis se, minkä hankkisin itselleni. Jos siis olisi sellainen puhelin, johon tuommoisia kuoria voi laittaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä käytän enemmän näitä blin blingiä ja mitä näyttävämpi, niin sitä parempi :)

   Poista
 2. Mulla on kanssa hinku aina uusiin kuoriin mun Iphoneen, mut toi tylsä liila vaan on tällä hetkellä. Yhden vanhan tuunasin alkoholimusteilla, se kun oli valkoinen ja oli jo aika likainen. Se kuitenkin meni vähän pilalle kun yks ohut reuna ei kestänyt sitä alkoholia. Se olikin lähinnä testi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle taas varmaan on tulossa siskon tytöltä jotain sen tilaamia, kun meni itse vaihtamaan nyt IPhone 5:seen, joten siltä jäi käyttämättä tilattuja kuoria. Ne on tätä mun luokkaa eli aika huomiota herättäviä.

   Poista
 3. Voi juku pätkä miten kauniita. Tuo ruusu...wau :O
  En ole koskaa kauniimpia nähnyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin nämä on NIIN kauniita. On kiva katsella ihmisten ilmeitä esim. junassa kun räplään puhelintani ;)

   Poista
 4. Wau, mitä kuoria! Nuo ensimmäiset, eihän tuollaisia ole olemassakaan ; ) Mulla on tuosta "simppelistä" valkoinen versio. Tällä hetkellä alkaa olla vaan lähinnä harmaa kovan käytön jäljiltä.

  Rentoa sunnuntai-iltaa!
  Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, hih... Monet aina luulevat, että itse olen niitä tuunaillut, kun mä tuunailen kaikkea, mutta eih... nämä on suoraan made in China ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.