lauantai 23. maaliskuuta 2013

Kestopigmentoinnista

Harkitsin monta vuotta kestopigmentoinnin ottamista kulmiini. Minulla on niin vaaleat kulmat ja ripset, että ilman meikkiä olen hyvin "aneemisen" näköinen. Tuosta syystä tuota asiaa harkitsin  pitkään. Pelkäsin ehkä eniten sitä, että mitä jos kulmista tulee luonnottoman näköiset? tai jos niistä tulee vaalean harmaat? Nuo olivat ajatukset, että miksi en sitä jouduin niin monta vuotta harkitsemaan. Kunnes aloin enemmän syventymään asiaan ja aloin etsimään "ennen ja jälkeen" kuvia facebookista tekijöiden sivuilta.

Vajaa vuosi sitten keskustelimme siskon tytön kanssa aiheesta ja samaan aikaan hänen ystävänsä kauneushoitolaan tuli kiva tarjous pigmentoinnista. Tutustuin vielä ystävän tekemiin pigmentointikuviin ja siitä se ajatus sitten lähti.

Muistan aina pigmentoinnin tekijän neuvon, että pigmentointi ei ole meikin korvike, mistä syystä aina käytän aamuisin pari minuuttia sille, että "meikkaan" myös pigmentoinnit. Lopulta sitten päädyin ottamaan myös eyeliner-pigmentoinnin samalla kertaa.

Esittelen nyt parilla kuvalla, että miltä pigmentoinnit näyttävät luonnontilassa ja miltä meikattuna.

Tässä ensiksi kuva pigmentoiduista kulmista ja eyelinereistä ilman meikkiä.


Sipaisen kulmiin ja eyelinereihin Joe Blasco Ultamatte -rajausväriä. Vaatii myös hyvän ja vähän viiston siveltimen (itselläni Joe Blascon sivellin). 


Tässä sitten rajausvärin jälkeen lopputulos.  


Tässä sitten valmis makeup.


Postauksen tein, kun tästä aiheesta multa niin usein kysellään. Itse olen ollut niin tyytyväinen näihin pigmentoihin, että en haluaisi palata takaisin aikaan ennen niitä. 

Pigmetointi helpottaa ainakin minua suunnattomasti, kun kulmani ovat niin vaaleat ja olemattomat. Kulmien kestovärjäys ei tuonut kuin muutamaksi viikoksi avun. 

Jos vaan asiaa harkitsee, niin suosittelen, mutta kannattaa tutustua tekijöiden työnäytteisiin ennen kuin paikan valitsee. Itse laitatutin kulmani Luckylookissa Helsingissä Tukkutorilla ja olen ollut tosi tyytyväinen lopputulokseen.

Maiju

2 kommenttia:

 1. Minä olen noita harkinnut, mutta en ole vielä tohtinut. Mulla on lähivuosina edessä silmäluomileikkaus - mä en pian enää näe näiden roikkuluomien takaa, sukuvika, jota meidän suvun naiset on joutuneet liki kaikki leikkauttamaan - ja ehkä sen jälkeen sitten laitatan nuokin.
  Sinun ovat todella onnistuneet, hyvänmalliset ja hyvänväriset. Olet löytänyt hyvän kosmetologin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla oli itselläni niin tarkka visio siitä, että mitä niiden pitää olla ja mitä ne ei saa missään tapauksessa olla. Siitä sitten lähdettiin. Paikka jossa kävin on kampaamo ja tuo Linda, joka laittoi on sitten sen lisäksi kouluttautunut laittamaan näitä ja myös muita hoitoja.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.