sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Kukkalegginssit

Kiitos kaikille ihanaisille, kun annoitte mulle uskoa tuossa tämän illan konserttiasun valinnassa. Itsekin olin ensiksi valinnut vain ja ainoastaan tuon Desigualin mekon, mutta sitten viime hetkellä valitsin vielä tuon toisenkin vaihtoehdon, eikä sekään huono ollut. Ehkä tuossa pitsimekossa kuitenkin on enemmän konserttiasennetta.

Tänään aamu on aloitettu taas (kuinkas muutenkaan) itseni hemmottelulla, takana on kasvohoitoa ja vaatteiden sovittelua sekä iltaan valmistautumista. En varmaan pysty keskittymään mihinkään muuhunkaan.

Illan vaatteet odottavat henkarissa konserttiin lähtijää. Kotiasuksi valitsin tänään SockDrawerin ihanat Flowers-legginssit, johin  yhdistin mustat rusettinilkkasukat. Legginsit on ihanat, kun näihin voi yhdistää ihan minkä värisen puseron vaan, joka toistuu leggareissa. Kun kesä tulee, niin aivan varmasti näitä tulee varmasti käytettyä paljon hameen kanssa. Miehet varmaan sanoisi näistä, että on pitkät kalsarit, mutta mitäs me niistä puheista, pääasia, että itse tykkää. Jouduin taas itse säätämään kuvien ottamisen kanssa, kun kotipapparazzi on taas lietsussa.

EDIT: kotipapparazzi tulikin kotiin, joten hän nappasi musta pari kuvaa, josta näkee koko asun. Olenhan mä aika värikäs, mutta ei voi mitään kun tykkään värien käytöstä.


Kaulassa turkoosi ruusukoristeinen kaulakoru, jonka ostin viime vuonna jostain messuilta.Tässä lähikuvaa leggareista.Vähän lähikuvaa näistä rusettisukista. Tuon rusetin voi laittaa taakse tai jättää sivuun, ihan miten haluaa niitä pitää. 


Illan konserttiin valmistaudun myös sillä, että lataan uuden IPhoneen ostamani lisäakun.  Digijärkkäri täytyy jättää kotiin, koska kuvaaminen on sallittu vain amatöörikameroilla. Eiköhän IPhonella ihan kivoja kuvia saada kun istutaan ihan siinä lavan edessä.


Nyt sitten "keskittymään" tulevaan. Ihanaa sunnuntaita myös teille kaikille.

Maiju 6 kommenttia:

 1. Mikä ihana turkoosi kokonaisuus! Wautsi! Etenkin tuo kaulakoru nyt sulatti sydämen täällä kyllä!

  VastaaPoista
 2. Oikein ihanaa iltaa sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilta oli niin ihana. Nyt pitäisi pudottautua maanpinnalle takaisin ;)

   Poista
 3. Oli tosi kiva nähdä konsertissa ! Nyt en millään meinaa asettua maankamaralle, 5 cm mennään vielä ilmassa. Vau mikä konsertti :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tulit juttelemaan... Joo mä en pääse tästä fiiliksestä eroon. Kananlihalla vieläkin. Onneksi on lomapäivä tänään, voi vielä leijua...

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.