sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Oven välissä

Perjantai-aamuna luin aamulla erään liiton lehdestä artikkelin, jossa oli otettu kuva naisesta oven välissä. Musta se kuva näytti niin kivalta, että hetin työkaverilleni ajatuksen, että mitäs jos otettaisiin tämän päivän kuvat oven välissä. Siitä se ajatus sitten taas lähti. Olkoon nämä sitten, vaikka ovenvälikuvia.Päälläni oli tuo torstaina saapunut ja tuunattu pöllöpaita. Jalassani on Ebay.com:sta joskus viime syksynä tilaamani pitsisaappaat. 


Ruokatunnilla kävin vielä yhden oven välissä seisomassa.


Tarjosin työkaverilleni kahvin kanssa gluteenittomat keksit. Ja kun niitä katselin niin nehän näytti ihan pöllön silmiltä ja siitä se ajatus sitten taas lähti. Voi kun tuo ajatus välillä juoksee niin nopeaan. 

Kuvia ottaessamme tuli tietenkin työhuoneen ovesta sisään eräs miespuolinen työkaveri, joka repesi täysillä. No maine on mennyt jo varmaan ajat sitten, joten ei enää haittaa. Tässä kuva siis hillosilmäpöllöstä, oletteko koskaan kuulleet sellaisesta? Niin ja jos jotain positiivista pitää vielä tästä etsiä niin se on se, että silmäpussit eivät näy näiden "silmien" kanssa.


Kahvihuoneen pöydälle oli ilmestynyt kimppu keltaisia tulppaaneja... Voi sitä värienergian määrää, mitä näistä kukista taas lähti. Siinä naisten kanssa näitä ihaillessamme tuli paikan päälle eräs mieshenkilö ja kysyimme, että tunteeko myös hän tuon keltaisen värin tuoman energian. No ei kuulemma tuntunut missään. Taas tuli esiin se naisten ja miesten välinen ero.
Näihin kuviin ja tunnelmiin taas ja seuraavaan kertaan. 
Ihanaa ja aurinkoista sunnuntaipäivää kaikille.

Maiju

12 kommenttia:

 1. Virkistävä muotipostaus ja hauska.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mä yritän viettää hauskaa elämää. Elämä maistuu paremmalta,kun siitä ei tee liian vakavaa.

   Poista
 2. Ihanan piristävä postaus väri-energioineen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.... Väreistä saa voimaa. Taidanpa etsiä keltaiset verhot keittiöön ;)

   Poista
 3. Maiju, taas niin kiva bloggaus! Otsikon perusteella ajattelin, että sulla on jäänyt kynnet oven väliin ; ) Ihanaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, hih... Ei onneksi. Kerran kavereiden kanssa Lontoossa otettiin erään kaverini innoittamana kuvia, joiden nimi oli "välissä"... Sitten tämä kuvauksen kohde oli aina jonkun välissä... Milloin kahden muun kaverin, hissien ovien, hotellin oven... yms... Ne kuvat on mua naurattaneet aina, kun usein se, joka oli välissä, oli naama todella rutussa...

   Poista
 4. Kylläpä oli piristävä postaus, kiitos siitä!

  VastaaPoista
 5. Ole hyvä vaan... piristystä päivääsi ;)

  VastaaPoista
 6. Kivoja ovenvälikuvia :)
  Ja tuo piparit silmissä sai minut nauramaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anneli... vähän mekin naurettiin sille itsekin ;)

   Poista
 7. Hauskoja ovenvälikuvia :) Höh, kyllähän miesten pitäisi aistia edes keltaisten tulppaanien energia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin pitäisi... Meillä oli kyllä vähän hauskaa, kun yritetiin kysyä, että eikö mitään väreitä tule kukista... ei sitten mitään ;)))

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.