keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Punaiset kengät ja laukku

Huomasin eilen illalla, että 20.000 kävijän raja oli ylittynyt. Perustin tämän vaateblogini 4.1.2013, tätä ennen olin blogannut paperiaskartelupuolella menestyksekkäästi jo vuodesta 2005 lukien (täällä vähän aiempaa taustaa minusta). Upeasti olette ottaneet uuden blogini vastaan. Ihanaa palautetta on tullut vanhoilta lukijoiltani tuolta paperiaskartelupuolelta ja myös uusilta lukijoilta. Kiitos kaikille. Tästä on hyvä jatkaa.

Eilen laitoin töihin lähtiessäni ulkokengiksi nämä Sokoksen 3+1 päiviltä ostamani ihanat punaiset jokasään kengät. Päätin, että nyt voi jo kenkien osalta vähän "relata". Seuraksi kengät saivat tämän viime syksynä Helsingin kädentaitomessujen Outlet puolelta ostamani punaisen laukun. Tosin täytyy sanoa, että ei ollut kovin hyvä onninen laukku. Eilen siis ensimmäistä kertaa oli laukku käytössä, kahvaompeleet pettivät ja toinen kahva siis irtosi. Täytyy sanoa, että ei ollut oikein hinta-laatusuhde kohdallaan. Pitänee mennä katsomaan nyt huhtikuussa, että olisiko sama myyjä paikalla, niin voisi antaa vähän palautetta.

Työkaverin punaisista helmistä tehty kaulakoru on kaulassani.


Positiivista tuosta laukusta voisi sanoa sen, että saipahan ainakin yhdet asukuvat otettua ennen sen hajoamista.

Maiju

12 kommenttia:

 1. Minä niin innoissani olin tulossa kommentoimaan, että onpas ihana laukku. Kurjaa jos noin kävi, on se silti kivan näköinen. Vaikka toki vähän hintava sellainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih... Joo ei kovin iso ilo ollut laukusta... Väri oli hyvä ja näytti hyvältä ;)

   Poista
 2. Ihanat kiiltävän punaiset asusteet ♥ Onnea mahtavan kävijämäärän johdosta, noin lyhyessä ajassa ! Ja harmi tuo laukku - toivottavasti sen saa hyvin korjattua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja katsotaan, että viitsiikö alkaa korjaamaan.

   Poista
 3. Onnittelut, onkin ollut aika vilskettä sivuillasi. Ihanan pirteät kengät

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Alma, mulla on tietysti kävijöitä tullut tuolta vanhan sivustoni kautta ja se vaikuttaa kävijämääriin ;)

   Poista
 4. Tuodaankohan sinne outlettiin aina ihan huonoa kamaa, sillä ostin sieltä Villlle gantin neuleen ja kotona huomasimme että siinä oli pieni reikä. Eipä oo pystynyt oikein reklamoimaankaan, kun ei muista mikä koju ja myyjä oli... :/

  VastaaPoista
 5. Kengät on upeat ja väri ihanan pirteä. Onnittelut kävijämäärästä :)

  VastaaPoista
 6. Ihanat punaiset asusteet, tosi harmi ton laukun kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nonna... niinpä, vähän harmitti, kun väri ja materiaali oli just oikea.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.