maanantai 25. maaliskuuta 2013

Riikinkukot kynsissä

Tänään oli taas kynsihuoltopäivä. Nyt jo kolmatta kertaa suuntasin kulkuni Tapiolaan Beauty Artist kynsistudiolle (heidän Facebook-sivut löytyvät täältä).  Tälläkin kertaa siis Jana Banarin "käsittelyyn". Mä olen tosi onnellinen, että jokin johdatus vei mut juuri tuonne Janan luokse. Taisi siinä olla kyllä eräällä Minnallakin vähän osuutta asiaan. Olen jo aikaisempina kertoina kehunut Janan taitoja ja joka kerta mä vakuutun siitä vaan enemmän.  Pukeuduin tänään tarkoituksella lime/turkoosiin ja tiesin, että ne tulevat olemaan sitten seuraavat neljä viikkoa mun kynsien väri.  Annoin Janalle vain värisävyt ja sitten loput jätin Janan huoleksi.

Kun kynnet alkoivat sitten muodostua, niin Jana sanoi, että muistutat riikinkukkoa. Siitä sitten kynnet saivatkin nimeksi riikinkukkokynnet. Riikinkukkohan on upea lintu ja niin on mun uudet kynnetkin upeat.

Ensiksi on pakko HETI esitellä ne valmiina.  Niin on upeat, että mä en taas malta tehdä mitään muuta kuin tuijottaa kynsiäni.


Tällä kertaa kynnet saivat uuden muodon. Toivoin vaihtelua muotoon ja näistä tuli tosi kivat. 


Sitten kynnet sai ensiksi pohjalle vihreään vivahtavan turkoosin värin.


Sen jälkeen Jana alkoi askartelemaan.


Kuviot kiinnitettiin sitten kynsiin.


Tässä vaiheessa oli jo kaikki värit laitettu. Vielä oli viimeistelyvaihe edessä. 


Tässä sitten kynnet valmiina. Upeat ovat.


Tykkään aina mainostaa paikkoja, joista itse pidän ja joiden palveluihin olen tyytyväinen. Jos siis kaipaat ammattitaitoisten kynsitaiteilijoiden palveluita, niin tuolta sitä saa. Itsekin asun ihan toisella puolella pääkaupunkiseutua, mutta niin tyytyväinen olen, että en anna tuon matkan haitata itseäni.


Kerroin jo aiemmin, että Nail Artistin Olga ja Jana julkaisevat myös kynsilehteä  (tätä lehteä on myynnissä Stockmannilla).  Tässä pieni "kuvakollaasi" lehden sisällöstä, että millaisia kynsijuttuja lehdestä löytyy. Täytyy sanoa, että tämä on yksi taiteenlaji, jota ainakin itse ihaillen katson. Kiitos Jana jälleen. Kun joku osaa ammattinsa, niin hän osaa.Maiju

16 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ei kannata olla... siitä vaan mars, mars kynsien laittoon ;)

   Poista
 2. Upeat kynnet !!! Kyllä sitä nainen on valmis vaikka minkällaisiin matkoihin, jos on omasta kauneudesta / hyvinvoinnista kyse :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih... näinhän se on Sara... Matka ei ole mikään silloin kun on jostain kauniista kyse.. Ja tässähän siitä juuri on kyse ;)

   Poista
 3. Ohhoh, onpas upeat kevätkynnet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin. Kevättä kohti mennään ja värit sen kuin rakastuvat.

   Poista
 4. Onpas kauniit kynnet! Pidän suuresti!

  VastaaPoista
 5. Ihan mielettömät kynnet! Minä ajan tunti ja vartti, jotta pääsen haluamaani maalaiskampaamoon. Olen ajatellut, että jotkut ajavat 1,5 tuntia golffaamaan, niin mun reilu tunti kampaamoon ei tunnu missään.

  VastaaPoista
 6. no waude! Noilla kelpaa näyttäytyä kaikkialla. Kauniit ovat.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.