torstai 21. maaliskuuta 2013

Sokoksen 3+1 päivillä

Keskiviikkoaamun aloitin tapani mukaan Elixiassa. Kohtalaiset treenit mun PT veti mulle veti, aluksi tuntui, että ei jaksa, mutta lopulta mä jotenkin jaksoin. Uskon, että huomenna ja ylihuomenna pitäisi jossain tuntua. Työkaveri nappasi pikaisesti Elixian pukuhuoneessa "vaatekuvan", pusero sopi niin hyvin ovien kanssa  yhteen.Töiden jäkeen lähdin samaisen työkaverini kanssa Sokoksen 3+1 päiville. Väkeä oli liikkeellä aika paljon.


Naiset penkoivat alennustuotteita intohimoisesti.


Pitkään mun on tehnyt mieli oikein punaisia kenkiä. Ostin tällaiset jokasään kengät, jotka ovat aika pirtsakat. 


Ostin myös vähän kosmetiikkaa. Nyt pääsen tutustumaan elämäni ensimmäisiin BB-voiteisiin. Kotiin päästyäni olikin sitten taas iltasmoothien aika. Tällä kertaa tein sitä marjasekoituksesta (punaista, mustaa viinimarjaa, mustikoita ja mansikoita sekä hieman banaania).  Mä olen tainnut nyt vähän jäädä smoothie-koukkuun. Aamuisinkin kun ottaa ennen töihin lähtöään smoothiejuoman, niin johan silmät aukeavat ihan eri voimalla kuin ennen.


Hyvää loppuviikkoa. Tänään pääsee pitkästä aikaa vähän vesijuoksemaan töiden jälkeenkin.

Maiju

12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos. Tallinnasta olen sen joskus otanut ihan tuon värin takia.

   Poista
 2. Onpas kivan pirteät popot! Tykkään! :)

  Minä sain jostain lehdestä viime kesänä jostain lehdestä testerin tuosta L'Orealin BB-voiteesta ja sen jälkeen olen ollut koukussa. Käytin kesälomalla pelkkää BB.tä naamassa ja sen jälkeen se on ollut osa rutiinia. Juurikin tuo samainen merkki. Toivottavasti en nyt asettanut ihan kamalia paineita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun työkaverini sitä mulle kehui kovasti. Uskon, että on hyvää. Mä olen ollut koukussa Joe Blascon tuotteisiin, joten ehkä on aika kokeilla välistä jotain muuta.

   Poista
 3. Vau, miten pirteä blogi. Täällä on iloista elämänasennetta vaikka muille jakaa :)

  VastaaPoista
 4. Minullakin käytössä tuo Pump Up Your Hair-suihke. En kyllä osaa sanoa onko parempi kuin jokin muu käytössäni oleva hiuksiin jätettävä suihke, mutta ei huonompikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt ostin tuon sarjan shampoota ja muotovaahtoa... Mä ihastuin jossain vaiheessa tuohon muotovaahtoon. Ostin sitten mainoksen uhrina saman sarjan suihkutettavan muotoilusuihkeen... jotenkin se ei vaan toiminut niin kuin olin ajatellut... Mutta shampoo ja muotovaahto on toimivia..

   Poista
 5. Olin hetken tänään töiden jälkeen 3+1 päivillä, mutta lähdin sieltä aika nopeasti pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih... oli siellä varmaan väkeä tänäänkin... Mielummin sitä shoppailisi tyhjässä kaupassa, kuin sellaisessa ihmisvilinässä ;)

   Poista
 6. Herranpieksut mikä ruuhka! Ei tee kyllä mieli tuohon ruuhkaan ja kun selailin 3+1 luetteloa niin ei sieltä mikään ihan silmille hypännyt muutenkaan... Hyvä niin, onpahan jotain toiveita pysyä budjetissa! Tuo L´Orealin BB voide pitää kyllä kokeilla, olen tykännyt Garnierin vastaavasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä sain juuri tänään Carnierin voiteen testiin... Kun facebookin kautta etsivät testiryhmäläisiä... Pitänee varmaan eka testata sitä. Mulle noi on nyt uusia tuttavuuksia.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.