tiistai 26. maaliskuuta 2013

Väriä leggareissa ja sukissa

Kävin eilen SockDrawerin Flamingon myymälästä hakemassa mun nettitilaukseni. Tilasin netin kautta muutamat sukkikset ja legginsit ja parit sukat.  Olen myös jonkin aikaa katsonut heidän uutuuskategoriasta noita upeita värikkäitä vähän 90-lukua muistuttavia legginsejä. Nyt vihdoinin sain nuo tosi värikkäät Loreine-legginsit.  Lisäksi ihastuin noihin pinkkeihin ylipolven sukkiin. Molempia jo kokeilin ja olivat kyllä niin ihania. Näistä sitten myöhemmin lisää.


Tässä mun tilaustuotteet. Ditsy-Floral sukkikset herättivät mun mielenkiinnon. Tietysti kun oli mustalla pohjalla kukkia, mihin olen heikkona. Ostin myös Eviza-legginsit, Chagall ja Sirje -sukat.

 


Tässä itse kuvattua kuvaa näistä yli polven sukista. Ihanat.


Näihin mä ihastuin ihan kympillä. Kun mä olen vähän "taiteilijaluonne", niin nämä sopivat mulle ihan kympillä.  Voi kun tulisi äkkiä kesä, niin pääsisi käyttämään näitä trikoohameen kanssa.


Maiju


6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ihastuin noihin ensisilmäyksellä ja rakastuin kokeilemalla.

   Poista
 2. Ihanan värikkäitä sukkeleita! Pysyykö nuo ylipolvensukat hyvin ylhäällä? Oma kokemukseni on, että tuppaavat ikävästi valumaan... ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä pysyvät. Jos on pulskat jalat, voi olla jopa tiukat. Mulle on hyvät

   Poista
 3. Mistä sää arvasit nyt mekko roikkuu henkarissa tuossa selän takana.. meni hermot tänään kun auton akku pääsi tyhjenemään ja liki 50 minuuttia jouduin oottelemaan ennenkuin sain apua.. siinä aika kerkes shoppasilee mekon..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä tiedän, että miten siinä käy kun menee kokeilemaan :)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.