keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Boyfriend farkut

Vaikka olen lomalla, niin aamulla oli kello soimassa jo kuudelta, koska olimme ajatelleet mennä valokuvaamaan auringonnousua. Missä olikaan sitten aurinko? No jossain usvan takana, oli sitten viimeinen kerta kun mä auringon takia nousen siihen aikaan lomalla. No kun oli kuitenkin herätty, niin ei muuta kun vaatteet niskaan ja katsomaan, josko se aurinko kuitenkin nousisi. Turha oli toivo, sillä Arabianrannassa näytti tältä:


Päivän asuna oli jo aiemmin esittelemäni BikBokista ostamani kukkakuvioinen neulepaita. Neulepaidan seuraksi kaivoin kaapista mun isoksi jääneet farkut, kun tajusin, että nehän ovat nyt isona ihan ilmiselvät boyfriend farkut. Miten sitä painon pudottua tuleekin vanhoissa vaatteissa ihan trendikkääksi. 
Mulla on aina vähän ongelmaa farkkujen kanssa, kun haluaisin sillee istuvat farkut, mutta kun on ongelmaa niitä sitten löytää. Tässä kuvaa vielä takaapäin, vaikka otettuna, vaikka onkin mun huonoin puoleni... mutta esittelen sen kuitenkin. Nyt kun tätä kuvaa katson, niin ehkä juuri tuo taskun malli on mulle se oikea. Pitänee metsästää uusia farkkuja. Nämä olivat sen verran isot, että pitäisi ottaa joko vyö käyttöön tai sitten vaan nostella niitä koko ajan ylöspäin.


Tänään mulla onkin sitten ollut vähän siivousurakkaa takanapäin. Tällaisen pinon lehtiä kasasin pöydälle ja nyt pitäisi käydä ne läpi ja laittaa kiertoon ja katsoa, että mitä säästetään. Ainakin nuo askartelun erikoislehdet säästetään, niistä ei hevillä luovuta. 


Kun sain siivottuakin, niin pitkihän mun sitten hankkia keittiön pöydälle kukkiakin. 


Jos nyt kuitenkin laittisi aamulla kellon soimaan taas ja lähtisi hoitamaan liikunnan pois päiväjärjestystyksestä. Alkuviikko on ollut niin kiireinen, että ei ole ehtinyt ollenkaan liikkumaan.  Sitten pitää jatkaa siivoushommia. Paljon olisi vielä edessä.

Maiju

10 kommenttia:

 1. Meillä täällä Pohjois-Karjalassa on aurinko paistanut jokaikinen päivä muutaman viikon ajan :) Huomaan aina itsekin hamstraavani lehtiä ja sittne niitä on mieletön läjä annettavaksi ystäville :)

  VastaaPoista
 2. Kukkapaita on toossiii kiva! Ihanaa loman jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Mukavaa loman jatkoa. Siivoilun jälkeen on aina ihanaa hommata kukkia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Niinhän se vähän on. Mulla jatkuu siivoukset kohta edessä vaatekaapiit.

   Poista
 4. Tietysti juuri silloin ei paista aurinko, kun sen takia nousee aikaisin ylös :) Mutta kiitos tästä ei-aurinkoisesta kuvasta! Mukavaa loman jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä on hyvä huomata, että se aurinko ei paista... Paitsi, että pari tuntia kuvanoton jälkeen alkoi paistamaan ja huvittavinta oli se, että se aurinko oli silloin ihan väärässä paikassa eli taivaalla... Kun olisin halunnut kuvata sen nousuvaiheen ;)

   Poista
 5. Itse ole löytänyt hyvin istuvat unelmafarkut Mac merkistä. Macin Dream Skinnyt ovat superihanat ja hyvin istuvat. Niitä on myös useampaa lahjepituutta.
  Mukavan näköiset ovat kylläkin nuo sun Boyfriend farkkusikin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä Anni.. Pitää käydä katsastamassa Macin housut ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.