maanantai 29. huhtikuuta 2013

Kirppislöytöjä ja tuunausajatuksia

Kerroin eilen tehneeni löytöjä kirppikseltä. Tikkurilaan on avattu jokin aika sitten Niittytielle uusi kirppari, jossa ollaan nyt pari kertaa käyty, koska se on niin lyhyen matkan päästä kotoa. Siellä on siis viikonloppuisin lauantaisin ja sunnuntaisin kirppismyyjät paikalla. Sinne lähdin siis ihan siinä mielessä, että löytyisiköhän sieltä vaatetuunaukseen mitään koristeita. No löytyihinä sieltä.

Nythän farkkukankaiset jutut on kuuminta HOT:ia. Siitä syystä tarttui mukaan tämä farkkulaukku.  Voin sanoa, että farkkulaukku ei tule kyllä jäämään ihan tällaiseksi. Katsotaan, että mitä tästä saan aikaiseksi, pari muutakin laukkua kyllä odottaa jo tuunausta.


Laukusta löytyy nyt myös muita löytöjä.

 

Löysin myös paljon koruja, joita aion käyttää vaatteissa, laukuissa ja missä sitten keksinkään. Saattaa olla, että joku koru saa jäädä myös ihan kokonaisenakin käyttöön. Kirppishinnat  olivat koruille 0,50 sentistä 2 euroon. 


Lisää koruja. Nyt oli hakusessa ketingit ja ketjut. Näihin on ajatusta valmiiksi. Aamulla vielä sain kuningasajatuksen kiinnittäistavoille, siitä se sitten lähtee syntymään.


Pitihän sitä heti alkaa visioimaan. Tässä olisi ihan retromeininkiä.


 Tässä olisi vähän maalaisromantiikkaakin.


Voihan se olla, että tuosta laukusta tulee jotain ihan muuta. Katselleen, mitä mä nyt taas keksin.

Miten te muut? Oletteko innostuneet tuunailemaan vaatteita tai jotain muuta? Itselläni on paljon ajatuksia, mutta ei aina aikaa toteuttaa kaikkia ajatuksiaan.

Maiju

14 kommenttia:

 1. Kivoja löytöjä. Itse olen todella tumpelo, enkä osaa tuunata vaatteita, hyvä jos saan edes jonkun pienen jutun korjattua jos tarvis :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkään en osaa ommella, mutta kyllä näistä jonkilainen syntyy eri tekniikoilla ;)

   Poista
 2. Tuo ketjuhan sopii tuohon laukkuun ihan mainiosti!

  Minä en oikein osaa tuunata, osaan kyllä lyhentää lahkeit (hitaasti tosin) ja korjata saumojakin, mutta en sinällään tuunata vaatetta. Ideat tuunauksiin enemmän kuin tervetulleita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä uskon, että sä osaat, kun muutenkin teet koruja. Sä vielä hämmästyt. Mä annan lähiaikoina vähän vinkkejä ;)

   Poista
 3. Tuunailu on kivaa! Tuosta farkkulaukusta tulee varmasti käsissäsi superhieno!

  VastaaPoista
 4. Olen tuunaillut mustaa olkalaukkuani, ketjua samaan tapaan kuin tuossa laukussasi + lisäksi perhonen. Se vaan, että ketju + perhonen on ihan uusina ostettu - kirppikseltä tai varmaan vaikka ihan omista nurkistakin löytyisi sopivaa materiaalia, kun katsoisi uusin silmin.

  VastaaPoista
 5. Tykkään tuunailla vähän kaikkea, vaatteitakin. Olen vaan niin impulsiivinen, että en muista kuvata ennen-jälkeen kuvia. Ja kun en ole ottanut ennen-kuvia, tuntuu jälkeen-kuvatkin turhilta. Joten en ole pahemmin taltioinut tuunauksiani.
  On kivaa omistaa ainutlaatunen vaate tai esine, kun sen on itse tuunaillut. Ei tule toista vastaan.
  Kirppareilta löytää halpaa matskua - ei ole niin väliä vaikkei aina lopputulos miellyttäisikään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laita vaan joskus näytille mitä olet tehnyt. Iäksi kiva nähdä.

   Poista
 6. Olisi kovin kiva tuunailla enemmänkin mutta aika ei vaan riitä. Mutta mulla on joskus roikkumassa useampikin työstettävä juttu :)

  VastaaPoista
 7. Uskon että sun käsissäsi toi laukku tulee näyttämään loisteliaalta :)
  Toi kirja näytti mielenkiintoiselta, varmasti syynkin tiedät miksi :) ??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan, että mitä laukusta tulee.. ja saatanpa tietää. Musta tuo kirja oli inspiroiva. Sieltä löytyy vinkkejä, että jos olet lyhyt, vältä näitä ja jos sinulla leveä lantio,niin vältä tätä.... Paljon vinkkejä.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.