tiistai 2. huhtikuuta 2013

Kirppislöytöjä

Pääsiäispyhinä tuli kahtena päivänä käytyä kirpparilla tekemässä löytöjä.

Maanantainakin tuli siis tehtyä jotain pieniä löytöjä. Suuri syy siihen, että sinne maanantainakin suuntasimme oli se, että äiteen piti päästä "koeajamaan" hänen uusi Rols Royce. Mä päätin lähteä mukaan inssiksi.  Kirpparin autoluiskalla piti vähän ottaa hihasta kiinni, kun näytti siltä, että äitee lähtee vetelemään vähän ylinopeutta. Mitä tästä opimme oli se, että alamäessä kannattaa ottaa jarrut käyttöön.  Voi olla, että uskallan päästää hänet jatkossa yksin huristelemaan tuolla menopelillään.


Mitä siis kirpparilta löytyikään?

Mä löysin Benettonin farkkkutakin 4 eurolla. Kävin katsastamassa myös uudestaan sen eilisen aurinkolasimyyjän. Hän oli ottanut tänään lisää aurinkolaseja mukaan, joten piti vielä ostaa "muutamat" lasit kesää varten.  Hauska nähdä, että on muitakin aurinkolasifriikkejä olemassa kuin minä. Valkoisia mulla ei ollutkaan vielä.


Tässä siis "uusia" aurinkolaseja, jotka sain halvalla kaikki nämä yhteensä 10 eurolla. Ai, että miksi pitää olla niin monet? No sen takia tietenkin, että jokaiseen asuun voidaan sitten  yhdistää juuri ne oikean väriset ja malliset lasit.  Onneksi mun mies ei koskaan kysy tuota kysymystä. On oppinut varmana olemaan viisasti hiljaa. Niin ja ehkä hän on ajattelee mielessään, että onneksi en ole "hörähtänyt" samalla tavalla merkkilaseihin.


Kirpparilta tarttui mukaan Pitsisomisteinen pusero (5 euroa). Systeri oli kirpparilla myymässä ja häneltä bongasin mustan bleiserin, sellainen onkin ollut mulla hakusessa. Bleiseri lähti mun mukaan, eikä systeri suostunut ottaa siitä edes maksua.


Kun tuo bleiseri ei tuossa ylemmässä kuvassa oikein näy, niin tässä siitä vähän alivaloitettua kuvaa:


Koeajojen jälkeen suuntasimme äiteen luokse kahveille ja kaivoin kaapista kauniit kahvikupit. Mä olen tunnetusti sitä mieltä, että kahvi maistuu paremmalta kun sen juo kauniista kupeista. Olen tämän asian opettanut muutamille kavereilleni kanssa. Luin jossain vaiheessa Pirkko Artistilasta jossain lehdessä, että kun hän koko syövän, niin sen jälkeen hän oppi nauttimaan elämästä eri tavalla. Hän nauttii kuulemma aamupuuronsa kauniilta lautaselta. Nuo on juuri niitä asioita, joita kaikille aina "toitotan". Nautitaan pienistä asioista, iloitaan kauniista ja koitetaan nähdä se kauneus ympärillämme.


Joten näihin sanoihin ja tunnelmiin.

Maiju

2 kommenttia:

  1. Noi vasemmalla ylhäällä olevat lasit ovat mun suosikit, tosta sun aurinkolasi kavalkadista :D Ihanaa uutta viikkoa ja hienoja löytöjä olet tehnyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne olikin ekat, jotka valkkasin ja myös mun ehdottomat suosikit.

      Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.