lauantai 13. huhtikuuta 2013

Lainavillatakissa

Kun olin torstaina Hellapoliisin studiolla kahvilla, niin Helliksen pinkki neuletakki lojui tuolin selustalla. Näytti niin hyvän väriseltä, että se oli testattava. Sitten mun pitikin käydä perjantaina hakemassa itselleni samanlainen HM:stä. Neuletakki maksoi vain 14,95 ja on ihan kiva ja sopii vaikka työasuksi.

Jotkut luulevat, että mä nauran aina, joten tässä vähän vakavaa kuvaa, jotta näette, että en mä aina naura
Kun sitten sen ostin, niin mukaan tarttui samalla myös neuletakkiin sopiva kaulakoru ja hiuskoristeita. Hiuskoristeet tosin saavat varmaankin koristaa tätä neuletakkia.


Kun tuota neuletakkia hain, niin katselin muutenkin Henkka Maukassa kevään muotia. Ilta-Sanomissa oli juuri artikkeli siitä, että kauppiaat ovat huolissaan, että kevätmuoti ei myy. Facebookissa sitten naureskeltiin kavereiden kanssa, että mikä siiheen on syynä. Sanoin, että minä olen ainakin  yrittänyt omalta osaltani pitää huolta, että tulisi ostettua. Omaan makuuni muoti on sopivaa on voimakkaita värejä ja kuoseja. Tiedän, että monet haluavat hillitympää, joten voihan se olla siitäkin kiinni ja toisaalta näistä kylmistä ilmoista, että muoti ei ole tarpeeksi myynyt.

Tässä Henkka Maukan kevään uutuuksia. Näiden käyttö vaatii aikamoista rohkeutta ja vähän asennettakin. Ei olisi poissuljettua multa, ettenkö voisi pitää tällaisia.


Tämäkin olisi mulle ihan hyvä valinta, mutta vielä en tätäkään ostanut.

 

Tällaisiin tunnelmiin siis tänään.

Maiju

10 kommenttia:

 1. Ihana kuva, maljakko on samanvärinen kuin neuletakki :D Kieltämättä H&M:n kevätmuoti on sellaista tänä vuonna etten oo ostanut sieltä mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nauratti tuo maljakko... Joo tuolla Hellapoliisin studiolla taitaa kaikki olla tuota samaa sävyä... taitaa olla tuo tämän kevään muoti sellaista, että joko siitä pitää tai sitten siitä ei pidä ;)

   Poista
 2. Pirtsakka neuletakki ja edullinenkin!

  VastaaPoista
 3. Noi kukkapöksyt ja allla oleva valkonen neulesysteemi olis tosi makee yhdistelmä! Ei tekis heikkookaan laittaa päälleni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaan Arja molemmat aika rohkeita pukeutujia... ei mullekaan kauhean tiukkaa tekisi ;)

   Poista
 4. H&M:n ja monen muun paikan kevätmuoti on liian kuviollista mun makuun. Tykkään väreistä laajoina pintoina, kuviot ei ole mun juttu muuten kuin raidoissa. En vaan oikein osaa enkä kyllä rehellisesti ole opetellutkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun pitää hamstrata nyt tätä kevätmuotia, koska kohta mulle ei varmaan taas löydy mitään kaupoista ;)

   Poista
 5. Ihanan värinen neuletakki, ja tosi kiva koru, joka sopii siihen (ja varmaan moneen muuhunkin asuun) tosi kivasti.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.