torstai 18. huhtikuuta 2013

Pinkeissä taas

Töissä oli torstaina "pukeudu pinkkiin -päivä".  Me kun ollaan vähän huvikseen nyt järjestetty näitä tietyn värin päiviä. Tosi aikuismaista, mutta ei haitta. Mä kasvan varmaan aikuiseksi sitten 10 vuoden päästä, kun täytän 60-vuotta, jos mä vaan jaksan vielä silloinkaan. Multa on varmaan jäänyt vaan joku aikuisgeeni pois kokonaan.

Haaveilua ja katse merelle päin....
Jalassa nämä viime toukokuussa Tallinnasta Vivian Vau liikkeestä ostamani pinkit korkokengät, joiden mukaan tämä blogikin on saanut nimensä.


Lähikuvaa ruusukengistäni.


Kaulassa työkaverini Tuulan tekemät kaulakorut. Tuo pinkki-musta koru ei näy selkästi tässä kuvassa.


Työpäivän jälkeen mentiin miehen kanssa leffaan. Monta viikkoa ollaan miehen kanssa tehty tuota leffaan menoa, mutta ei olla päästy. Jos totuus tuosta leffasta pitää sanoa, että niin taisi olla liian kovaa maailmaa taas meikäläiselle... Jotenkin pahoinpitelykohtaukset ei vaan ole mun juttuni, en kestä katsella niitä... ja tässä niitä oli vähän liikaa. 


Näin kuviin ja tunnelmiin toivotan kaikille jo hyvää ja lähestyvää viikonloppua. Muistattehan, että huomenna on sitten Pukeudu PuNaiseen päivä. Nyt on siis viimeinen hetki käydä kaivamassa perjantaiksi punaiset vaatteet päälle. 

Maiju

20 kommenttia:

 1. Hyvä kun muistutit huomisen väristä , punaista löytyy kyllä aika huonosti mun kaapista! Söpöiset nuo kengät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se noloa jos muut muistavat ja itse unohtaa.

   Poista
 2. Minulla onkin huomenna juuri juttua tuosta PuNainen päivästä :) Toi 8-pallo oli kieltämättä raaka mutta kylläkin todenmukainen elokuva. Kunpa ne huumeita ekaa kokeilevat ihmiset katsoisivat eka tän leffan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin se tuollainen elämä kuin tuossa elokuvassa oli, tuntuu kyllä niin pahalta. Hyvä opetuselokuva.

   Poista
 3. Kaunishan pinkki väri onkin. poikani lempiväri itseasiassa. Samoin kummipojan. :) Ihanat kengät! Ja tuo helminauha on upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. On kiva kun uudet sukupolvet eivät enää ole niin rajoittunutta värien käytön kanssa.

   Poista
 4. Eikö aikuinen juuri pukeudu kuten itse haluaa? Jos haluaa pukeutua pinkkiin niin pukeutuu pinkkiin? Kaunis kokonaisuus kuitenkin :)

  Täällä kiskottiin päivän kunniaksi jalkaan punaiset housut ja näissä mennään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä en koskaan mieti miten voin pukeutua, pukeuden niin kuin haluan.. Se lapsellisuus tulee tietenkin siitä, kun sovitaan 2-3 työkaverin kanssa, että me kaikki pukeudutaan samaan väriin tiettynä päivänä ;)

   Poista
 5. Ihanaa pinkkiä! Tosi kiva idea tuollaiset teemapäivät! Mä olen pukeutunut punaiseen, nimittäin yöpukuun, lasketaanko se? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lasketaan tietenkin. Pääasia, että itse tietää, että tukee tällaista asiaa ;)

   Poista
 6. Upeat kengät!! Ihanaa, että aikuisenakin voi tehdä kivoja juttuja, kuten pukeutua johonkin teemaväriin. Elämästä pitää ottaa kaikki kiva irti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se on... pienistä asioista otetaan ilo irti ja pidetään hauskaa ;)

   Poista
 7. Pinkki / musta asusi on juuri sinun näköisesi, elämäniloinen :) Kyllä nykyisin voi pukeutua juuri niinkuin itse haluaa ja niihin väreihin joista pitää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi voi... tämä väriyhdistelmä on aina se kaikista rakkain, vaikka muitakin värejä käytän.

   Poista
 8. Ihana asu ja kengäthän on to die for.... Kiva kuulla, että ei kaikilla muillakaan ole sitä aikusgeeniä :)
  Mä en taida saada ketään työkaveria mukaan tuohon Pukeudu Väriin x päivään. Voitteko laittaa vaikka tänne mikä olisi päivän väri niin voisi teidän kanssa jakaa virtuaalisesti tämän hauskan haasteen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, heh... Mä koitan seuraavalla kerralla paljastaa värin etukäteen... Tai mitä jos mä haastankin teidät pukeutumaan joku päivä johonkin tiettyyn väriin (heh, heh).

   Poista
 9. Maiju, nuo kengät ovat just niin sinua!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.