perjantai 19. huhtikuuta 2013

Pukeudu punaiseen päivä

Tänäänhän oli Sydäntautiliiton lanseeraama Pukeudu punaiseen päivä. Piti sitten tietenkin kunnioittaa tätä päivää pukeutumalla teeman mukaisesti.

On muuten vaikea istua ryhdikkäästi, kun jalat eivät ylety lattiaan korkokengistäkään huolimatta. Oletteko koskaan kokenee tällaista? Mulle käy usein niin.

 


Päivän lounas oli todella herkullinen. Mä olen inhonnut raejuustoa koko ikäni ja  nyt yhtäkkiä mä olen sitä alkanut rakastamaan. Jotenkin on alkanut makuaisti muuttumaan viimeisen vuoden aikana. On paljon sellaista mitä en ole ennen tykännyt, mutta nykyään himoitsen.  


Viikonloppua vietän Vuosaaressa Intohimona Skräppäys tapahtuman merkeissä. Parille kurssillekin olen ilmoittautunut, joten katsotaan miten tämä viikonloppu sitten klaarataan.

Hyvää ja rentouttavaa viikonloppua kaikille.

Maiju

4 kommenttia:

 1. Onpas herkullisen näkäistä ruokaa. Mulle ei ole ihan vastoittain käynyt tota ettei jalat yllä maahan tuolilta :D Johtuneeko siitä, että olen 170cm pitkä... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja ruoka olikin niin herkullista, että tahtoo huomennakin saamaa. Joo varmaan ylettyy sulla jalat maahan. Mä olen vaan 157 cm.

   Poista
 2. Hyvä että olit muistuttanut tästä päivästä, minulla oli punainen huivi päällä. Herkullisen näköinen lounas.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.