maanantai 1. huhtikuuta 2013

Ruusuja, ruusuja ja vähän ruusuja

Viime viikon erään työpäivän asukuvat on esittelemättä, oli päivä, jolloin ei jaksanut miettiä kauheasti vaatteita. Päätin mennä sitten mustalla asukokonaisuudella. Tehostin tietenkin sitten asua näillä SockDrawerin ruususukkahousuilla (nettisivuilla nuo näyttävät punaisilta, mutta on kyllä pinkit). Kun sukkikset on noin huomioita herättävät täytyy olla muun asun kanssa tarkka, että ei ampuisi kauheasti yli. Tuosta syystä lisäsin asuun vain samaa sävyä olevat puuhelmikorut, jotka on työkaverini Tuulan tekemät.Tässä taas näitä ruokatuntikuvia rappukäytävässä... "Hissi liikkuu, joku tulee"... Meillä on töissä sellaisia vanhoja hissejä, joista näkee kun hissin kuilu liikkuu. On se vaan niin jännittävää, että tuleeko joku kesken kuvaamisen vai ei.


Tässä vielä lähikuvaa näistä työkaverini Tuulan tekemistä kaulakoruista. 


Tänään sain tehtyä jopa yhden onnittelukortin, siitä enemmän toisessa blogissani eli korttigalleria-blogissani.  Kyllä se kevät sieltä vielä tulee, sen kunniaksi siis hempeät värit kortissani.Maiju 


8 kommenttia:

 1. Ruusuja.... niistä tykkään :)
  Upea on tuo viimeisin korttisikin !

  Mukavaa Aprillipäivää, varo, ettet joudu juksatuksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anneli..Nyt olen jo kotona, joten uskon selviytyväni juksaamisilta, varsinkin kun olen kotona yksin ;)

   Poista
 2. Oi mikä ihana kortti! Kokonaisuuskin on kiva, nuo sukkikset tuovat kyllä niin paljon asuun, että muuhun ei oikeastaan kiinnitä edes huomiota :) Joskin se lienee tarkoituskin noilla kaunottarilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä... Tänään kirpparilla kiinnitin huomiota erääseen ohi kulkeneeseen naiseen, jolla oli kyseiset sukkikset. Heti ne kiinnittivät mun huomion.

   Poista
 3. Olipas pirtsakat sukkisket ja helmet sopivat niin hyvin täydentämään asukokonaisuutta. Ihana keväinen on kyllä tuo korttisi. Kauniita kukkia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helmet sopivat väriltään niin hyvin tuohon asuun ja tuovat yläosaan vähän väriä. Kortin kukat on Tiimarin ihania uutuuksia.

   Poista
 4. Ihanat sukkahousut! Ja yleisillä paikoilla kuvaaminen on just sitä, että "ota äkkiä se kuva" :D sitä on jotenkin noloa poseerata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se on . Niin monta kertaa ollaan jo jääty kiinni, että maine on mennyt jo ajat sitten ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.