sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Tunikan ilmeen muuttaminen

Ostin viikolla digijärkkäriini uuden jalustan. Laiskuuttani on tuo digijärkkäri ollut käyttämättömänä ja on tullut paljon napsittua kuvia IPhonen avulla. Nyt olen päättänyt, että digijärkkärini kaivetaan taas käyttöön ja siksi päätin ostaa siihen uuden jalustan. Eipä tarvitse sitten olla aina riippuvainen kuvaajasta. Ostin digijärkkäriini viime syksyllä jo itselaukaisimen ja näin ollen kuvat pystyy sitten jatkossa helpommin napsimaan myös itse.

Tänään vähän harjoittelin jo tuota kuvausta. Vielä pitää harjotella noita säätöjä, jotta tarkennukset onnistuisivat paremmin. Hyvä alku kuitenkin jo oli.

Asuna on alkuvuodesta Henkka Maukasta ostamani voimakkaan värinen kukkakuvioinen tunika, johon yhdistelin erilaista yläosia. Omaksi suosiksi tuli tämä yhdistelmä punaisen neuletakin kanssa. Koruilla olisi voinut vielä asuun tuoda vaihtelua. Tunika on niin kirjava, että siihen nyt voi yhdistää melkein mitä väriä tahansa.


Ehkä toiseksi suosikiksi mulla nousee tuo keinonahkainen nittirotsi, sen kanssa asuun saadaa vähän rokkia ja asennetta.


Näin vauhdikkaasti lähtee liikkelle tämäkin sunnuntaipäivä. 

Maiju

8 kommenttia:

 1. Mun suosikki on ehkä tuo alin vasemmalla, ei riitele mikään tuon tunikan kanssa. Kiva tunika, mulla on sifonkinen samantyyppinen, ostettu viime kesänä ja piti sitä musta mekon kanssa käyttää, mut en osannut...nyt se istuis jopa paremmin muutaman kumpareen pienennyttyä just sen verran että laskeutuun nätemmin. (ellei tullut kaikki takas tällä eilisellä lasagnen ahmimisella...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo alin vasen takki on sellainen satiinipintainen... Joo kumparetta on itse kullakin vielä,mutta eiköhän me Ansku hoideta ne kumpareet hitaasti, mutta varmasti vielä pois ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos SatuMaria. Kukat on sellaisia, joista mä sytyn aina ;)

   Poista
 3. Niittirotsi asu on minunkin suosikkini mutta kaikki kivoja :)

  Mun pitäis ostaa myös jalusta, nyt kamera keikkuu pöydän reunalla kun otan yksin kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tuossa niittirotsissa on vaan asennetta... Joo tuo teline on kyllä hyvä.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos. Välillä on kiva katsoa, että kuinka asu muuttaa muotoa väriä vaihtamalla,

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.