tiistai 30. huhtikuuta 2013

Uusi tyyli - uusi elämä -kirja

Viikko sitten tuli vierailtua Tammen myymälässä, kun liikuin muuten vain siinä Korkeavuorenkadun kulmilla. Katselen aina tarkkaan, että löytyykö uusia kirjoja, jotka liippaavat tyylejä, hyvinvointia tai liikuntaa. Ostin sitten kirjan Uusi tyyli - uusi elämä, koska se näytti jo ensiselaukselta siltä, että siitä saisi paljon irti. Kirjassa esitelty monen eri naisen ENNEN ja JÄLKEEN tyylit ja siinä kerrotaan mitä minkäkin vartalotyypin naisten pitäisi ottaa huomioon pukeutumisessaan.  Nämä stailaukset aina kiinnostavat mua ja niistä voi itsekin saada ideaa omaan pukeutumiseensa. Vaikka periaatteessa omakin tyyli on selvillä, niin olisi kyllä kiva päästä itsekin joskus stailattavaksi, jotta näkisi, että voisiko vielä olla parannettavaakin.

Jos tähän kirjaan törmäätte jossain kirjakaupassa, niin selatkaa... Itse en voinut jättää pelkkään selaamiseen, vaan oli pakko ostaa se omaksi.

Kirjassa on myös kerrottu muutenkin pukeutumisesta yleensä, että millaisia vaatteita pitäisi valita itselleen jos haluaa peitellä tiettyjä vartalon virheitään. Kirjan stailatut naiset ovat kooltaan 42-52 ja vaatteiden avulla heidät on saatu näyttämään huomattavasti pienemmiltä oikeilla valinnoilla.


Tässä muutama sivu, jotta näette, että mistä on kyse. 
 
Therese ENNEN


Therese JÄLKEEN


Therese JÄLKEEN


Marie ENNEN


Marie JÄLKEEN


Marie JÄLKEEN


Kirjan jokaiselle stailattavalle naista stailattiin kolmeen eri asuun ja näytettiin myös heidän ennen ja jälkeen kampaukset ja meikit. 

EDIT: Tämä ei ole maksettu mainos, mutta sanon vaan omasta kokemuksestani, että Adlibris on nettikirjakauppa, josta itse olen tilannut paljon kirjoja, koska hinta siellä on usein edullisempi kuin muissa kirjakaupoissa. Sieltä saa kirjat postikulutta, kun valitsee tuon edullisimman kuljetustavan. Siltikin kirjat tulevat todella nopeasti. 

Suosittelen.

Hyvää Wappua kaikille.

Maiju

4 kommenttia:

 1. Vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta kirjalta! Vaikka oma tyyli olisikin jo ns löytynyt, mutta ainakin musta olisi tosi kiva päästä stailattavaksi, sillä toinen näkee ihan eri valossa ne hyvät ja huonot puolet. Muuttumisleikeistä on aina kiva lukea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on yksi kaveri, joka on maskeerajana teatterilla. Hän on muutamia kertoja laittanut mun hiukset ja meikin ja tehnyt musta ihan toisen näköisen. Pitäisi varmaan taas jossain vaiheessa pyytää tällainen stailauspäivä häneltä.

   Poista
 2. Onpa mielenkiintoinen kirja. Tämä vaikuttaa sellaiselta, että tämä melkein pitää hankkia. Eli Tammen kustantama? Tammella on siis Korkeavuorenkadun lähellä myymälä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on WSOY:n kustantama, mutta kun kuuluvat nykyään samaan konserniin, niin sitä saa siitä Tammen myymälästä.
   Vinkkinä voisin antaa sen, että Adlibrikseltä saa tilattua monet kirjat edullisempaan hintaan.
   Tämä kirja on tuolla Tammen myymälässä 32 euroa ja Adlibriksellä 22 euroa (postikuluja ei tule, kun valitsee postikuluttoman kuljetuksen).
   http://www.adlibris.com/fi/product.aspx?isbn=9510395544

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.