torstai 4. huhtikuuta 2013

Vakava toimistopäivä

Jossain vaiheessa jokunen vuosi sitten välillä "leikittiin" työkavereiden kanssa sellaista värileikkiä, että pukeudutaanko huomenna kaikki pinkkiin, keltaiseen, turkoosin tai vihreään. Meitä oli silloin toimistossa 3-4 ihmistä, jotka lähtivät tähän mukaan. Sitten kun muut työkaverit ihmettelivät, että miten teillä on kaikilla samanväriset vaatteet, niin oltiin sitten ihan hämmästyneitä, että "no niinpäs sattuu olemaankin".  Ehdotin eilen työkaverilleni Tuulalle, että mitäs jos taas vähän leikittäis. No sovimme, että tänään on musta-lime päivä. Meinasin jo vähän perääntyä illalla vaatteita valitsessani, mutta sopimus mikä sopimus.

Tässä siis Tuulan ja mun tämän päiväiset virka-asut.


Tässä Tuulan asu lähempää kuvattuna (koska Tuula ei ole "julkisuuden" henkilö on naama piilossa).


Tässä mun asuni.

 

Kaikki päivän kirjeenvaihdot allekirjoitettiin sitten tietenkin sävy-sävyyn asusteen kanssa sopivalla "toimistokynällä". 


Aika paljon huomiota saa tämä väri ohikulkevilta työkavereilta. Sitten vielä kun meidät nähtiin yhdessä, niin hämmästystä riitti, että teilläpä on sävy sävyyn vaatteet - Niin kuinkas nyt sitten sattuikaan.

Onni on omistaa lähipiirissään ystäviä, jotka suostuvat mun hullutuksiin mukaan. Elämä kun on liian lyhyt otettavaksi vakavasti. Välistä on kiva vähän hullutella.

Maiju

10 kommenttia:

 1. Ihana Maiju <3 Elämä todellakin on välillä liian vakavaa jos ei itse järjestä jotain kivaa ja ekstraa. Olen seurannut ahkerasti juttujasi mm. personal trainerista ym. Mulla on vähän samanmoinen projekti meneillään. Ei varsinaisesti liity ikään vaikka vuoden kuluttua kesällä tuleekin tuo maaginen 50 täyteen... Mulla on ms ja sen vuoksi olen yrittänyt liikkua mahdollisimman paljon ja pitää itseni kunnossa. Selkä meinaa jäykistyä ja kipuilee. Puoli vuotta sitten aloitin säännöllisen kuntosaliharjoittelun kolmesti viikossa. Ja kuntosalin ohjaaja opastaa kerran kuussa. Sinulle tsemppiä kuntokuuriisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun seuraat blogia... ja kyllä se vaan on niin, että viimeistään tässä iässä ja näiden kaikkien ongelmien kanssa vaan vaatii itsensä huolehtimista...
   Huomenna on tulossa yksi kiva postaus, joka vähän liippaa kanssa tähän itsehuoltoon... Seuraapa blogia ;)

   Poista
 2. Toi onkin kiva, jos sattuu vaan olemaan sellainen työkamu, jonka kanssa voi suunnitella mukavia juttuja :) Tuo piristystä tavalliseen työpäivään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä... Nyt mun facebook-ryhmän kautta ilmoittautui mukaan toinenkin työkaveri, joten ehkä meitä taas on isompi poppoo samoissa väreissä työpaikalla ;)

   Poista
 3. Hauskaa! Meilläkin sattuu välillä töissä - tosin ihan sattumalta - että on yhden tai joskus jopa kahden kanssa valittu vaikkapa turkoosia päivän asuun. Huomataan sitten, että tänään ollaankin samiksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillekin kyllä käy joskus kyllä näitä vahinkoja ihan oikeastikin ;)

   Poista
 4. Työkaverini ovat 99%:sti miehiä, joten eipä heistä taida kukaan haluta pukeutua kanssani sävy sävyyn. Vai pitäisikö kysyä :-)

  VastaaPoista
 5. Olipa hauska ajatus. Ja todella pirteät asut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nonna. Suosittelen kokeilenaan, ettei elämä olisi aina niin tasaista.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.