sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Costumen muotifestivaaleilla

Eilen kävin Kluuvin kauppakeskuksessa Costume-lehden muotifestivaaleilla. Tarjolla oli kivaa ohjelmaa ja työpajoja. Itseäni tietenkin jo mun "taustani" huomioon ottaen kiinnostaa aina käsillä tekeminen ja tuunaaminen, joten niitä lähdin katsastamaan. Olisi voinut ottaa mukaan jonkun omaan vaatteen, jota olisi voinut tuunata. Oli kuitenkin kiva katsella, että mitä muut miettivät tuunaamisesta.


Thing for the Bling / Teemu veti tuunausnurkkaa, jossa olisi voinut tuunata vaikka karvakorkkarit, maalata kengän pohjat akryylimaaleilla tai vaikka kiinnittää paitoihin, laukkuihin tms. vähän asennetta timantein ja metallikoristein.  

Lupasin Teemulle linkittää mun omat tuunailuni. Osa niistä löytyy täältä. Mun yhdet kengät löytyy myös youtubesta eli täältä.  Teemu esittelee karkakorkkareita. Näissä jos missä on asennetta.


Ajattelin, että en osallistuisi työpajoihin. Itse kun on messuillut niin paljon, niin joskus on vaan kiva katsella muiden tekevän ja opastavan. Kuitekin sitten lopulta löysin itseni Auroran henkarit blogin Auroran vetämästä pajasta eli tekemästä itselleen mallikarttaa. Olihan se kiva välistä taas vähän tauon jälkeen paperiaskarrellakin. Tällä hetkellä maailmalla ja vähän Suomessakin on Smash Book kova sana ja mulla on ollutkin ajatus, että voisi tehdä oman "mallikartan" tällaiseen kirjaan. Eiköhän se tästä lähde syntymään. 

Tässä sitä tehdään mallikarttaa itselleen. Suosittelen kokeilemaan.


Tällainen mallikartta mulle tuli aikaiseksi. En ollut kovinkaan yllättynyt lopputuloksesta. Tiesin, että mun mallikartastani löytyy kirkkaita värejä, pitsiä, bling, blingiä ja kukkasomisteisia vaatteita.


Paikan päällä oli myös meikkaajat, kävin vähän parantamassa omaa meikkiäni ammattilaisten käsissä.  Poskipuna on mulle sellainen peikko, jota en osaa käyttää eli mulle lisättiin poskipuna ja luomiväri.. Pienillä asioilla saatiin vähän ilmettä meikkiin.


Tilasin Costume-lehden ja kaupan päällisiksi tuli ihania juttuja. Sai valita haluaako Minna Parikan sydänlaukun vai Zalandon lahjakortin. Pakkohan se oli valita tuo Minna Parikan kiva laukku. Tuota tyylikästä Cocis-pulloa olen himoinnut jo pitkään. Nyt sain sellaisen. 


Esittelyssä oli Dieselin Loverdose tuoksu. Oli ilo huomata, että sellainenkin löytyi kassista. Ihanan hedelmäinen tuoksu, tuoksu juuri minun makuuni. Tykkäsin.


Tosi kivaa oli. Varmasti tulen uudestaan, jos vielä tällaisia järjestetään. 

Maiju8 kommenttia:

 1. Voi, sinulla on ollut mahtava päivä. Miksi multa menee aina kaikki kiva ohi ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luen metrolehteä aina välistä ja siitä tämänkin bongasin. Ehkä pitäisi alkaa paria päivää aikaisemmin täälläkin kertoa, että mitä on tulossa... Ensi kerralla, vaikka kerron aiemmin... kuin vasta jälkikäteen ;)

   Poista
 2. Harmi kun kaikki kiva on aina niin kaukana minusta.
  Lillan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä varmaan vaan asut väärällä puolella Suomea ;)

   Poista
 3. Heh, ajattelinkin, että tuolla oli tuttuja. Olin samaan aikaan käymässä ja näytit tutulta, mutta en silloin muistanut, että mistä (blogista). Nyt selkeni!
  Hauska tapahtuma ja hei toivottavasti 10 meni hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin kyllä tunnistin sit ja mietin, ettäi mikä sun blogin nimi olikaan ;) kiva kun tulit vierailulle ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.