lauantai 11. toukokuuta 2013

Espritin ihanuuksia

Sain sähköpostiini pyynnön kirjoittaa Esprit tuotesarjan vaatteista. Tämä pyyntö sattui kivaan aikaan, sillä olin juuri työkaverini kanssa käynyt Esprit -myymälässä huokailemassa. Me molemmat pidämme kovasti limen vihreästä ja juuri tuo väri houkutteli meidät myymälään sisään.  Vaatteita ihastellessamme emme ehtineet niitä sovittamaan, mutta otin kuvat niistä, jotta muistan, että mitä mun pitää mennä kokeilemaan sitten paremmalla ajalla. Usein tulee kierrettyä kaupoissa ja ihastuu johonkin vaatteeseen, mutta tämä oli nyt sellainen, että en halua sitä unohtaa. Pakko siis käydä kokeilemassa, jotta näkee, että onko se vaate vielä päälläkin yhtä kivan näköinen kuin oli rekissä.

Limen vihreä on väri, jonka tiedän sopivan minulle hyvin.  Ihastuin siellä käydessäni tähän limen väriseen puseroon. Mä tykkään tuon puseron mallista ja ajattelin, että tuon alle voisi laittaa, vaikka mustan pitkähihaisen puseron.


Sovittelin rekissä olevaan puseroon myös tätä ihanaa mustaa pitsihelmaista hametta.  Tässä iässä ei oikein voi enää noin lyhyttä hametta pitää ilman, että siihen yhdistäisi housut. Näin tämän asun yhdistettynä hyvin kapealahkeisiin housuihin.Upea pitsihelma tässä hameessa.


Kaikki minut tuntevat tietävät myös minun kiintymykseni kukkakuosiin. Espritin kevään mallistosta löytyikin siihen kiintymykseen juuri minun makuun olevat asut. Tämä mekko kolahti minuun myös heti. Mekossa huokuu oikein kesäinen kukkaketo. Voisin nähdä itselläni tämän mekon.   Tämä mekko tuntui kyllä heti minun vaatteeltani.  

 
Samasta kukkakuosisesta kankaasta oli tehty myös muitakin vaatteita. Jatkoin asujen ”yhdistämistä” kotoa käsin nettikaupan kautta.  Minusta on ihana yhdistellä vaatteita toisiinsa. Koska kukkakuosi itsessään on niin hallitseva, täytyy mielestäni siihen yhdistää yksivärinen pusero tai alaosa.  Kun näissä kukkakuosillisissa vaatteissa on pohjaväri musta, niin yhdistäisin näihin juuri mustan puseron tai hameen, jotta asu pysyisi hillittynä. Mä rakastan tämän kevään muotia. Täynnä juuri minun rakastamiani kuoseja ja värejä. 

Upeita vaatteita.

Maiju

10 kommenttia:

 1. Jooó aikas ihania vaatteita :) Keväisen vihreää :) Ostin eilen mustat kapeat housut, saas nähdä, millasen puseron siihen löytäisi, tuo vihreä sopisi hienosti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta ja limen vihreä on vaan niin ihana yhdistelmä. Varmasti kyllä huomattisiin ja tällaisen yhdistelmän yhdistelisit ;)

   Poista
 2. En ole edes tajunnut tuota, että Espritillä on nettikauppakin. Kurkistin ja tykkäsin.
  Lillan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekään en ollut aiemmin käynyt, kun Helsingissä on noita liikkeitä kuitenkin kivijalkakauppanakin tarjolla ;)

   Poista
 3. Espritillä on tosi kivoja vaatteita. Ihana toi lime-pusero.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta Espritin vaatteissa on upeita värejä. Toi lime on varmaan hankittava ;)

   Poista
 4. Tuo kukkakuosi näyttää kyllä oikein hyvältä. Tuota mekkoahan pitää varmaan käydä kokeilemassa, niin houkuttavalta se näyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä iskin silmäni tuohon kukkamekkoon heti kun menimme myymälään... Sitten työkaverin kanssa aloimme katsomaan, että "hei noissa on käytetty samaa kangasta ja noissa"... Musta on kiva idea se, että käytetään useammassa vaatteessa samaa kuosia... varasinkin kun se satuu olemaan noin kaunis.

   Poista
 5. Voi Maiju, minkä tempun teit ; ) Näin nuo kukkakuosit Espritin liikkeessä (erityisesti mekko ja mekon vieressä olevat housut & college-pusero) ja juoksin äkkiä pois. Just nyt en saa nimittäin ostaa mitään. Ja sinä ihanainen nyt täällä tuot ne eteeni : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi hii... Tiina... Mä vaan testaan teidän luonteenlujuutta. Itselläni on NIIN huono vastustusvoima... jos teillä olisi parempi ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.