keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Evita-lehden kohtaamisia tilaisuudessa

 Eliseltä päivältä jäi postaukset tekemättä, kun oli niin pitkä päivä. Aamulla kun lähdin klo 7.00 kotoa, niin illalla tulin kotiin klo 21.40. Siinä ei ihan heti ensimmäisenä tulleet blogipostaukset mieleen.

Ensiksi eilisen päivän asukuvat napattiin työpaikan "parvekkeelta". Taustalla näkyy Lauttasaaren sillalle aina toukokuussa ilmestyneet kalastajat. Kalastajista aina tietää, että kevät on tullut. Päivän asuna on Krissin paitapusero, jonka alla Vilan pitsikauluspusero.Vähän lähikuvaa puseroista.


Töiden jälkeen suuntasin työkaverini Tuulan kanssa Evita-lehden järjestämään Kohtaamisia tapahtumaan. Bongasin tapahtuman Metrolehdestä ja kun ohjelma vaikutti mielenkiintoiselta, niin päätimme lähteä tapahtumaan. Kohtaamisia oli tapahtuma, jossa 14 naista kertoi omakohtaisia kokemuksia tekemistään elämänmuutoksista ja miten ovat alkaneet täyttämään unelmiaan elämässä. Minua itseäni aina kiinnostaa ihmiset, jotka uskaltavat alkaa elämään unelmiaan. Sanon aina, että elämä on liian lyhyt sille, että tekee elämässä asioita vaan tekemisen pakosta. Paras olotila olisi se, että eläisi unelmiaan ja tekisi niitä asioita joista pitää. Nämä asiat yleensä alkavat kiinnostamaan naisia keski-iän kynnyksellä. Itse yritän nauttia elämästä ja teen hyvin paljon asioita, joista mä oikeasti pidän. Mä olen vähän sellainen fiilistelijä. 


Tässä juuri ennen tilaisuuteen saapumista.
Tilaisuudessa oli tehty pöytiin kauniit kattaukset. 


Alkuun tarjottiin pientä syötävää.Lähdimme vähän kesken pois, kun tilaisuus hieman venyi. Meiltä jäi loppupuheenvuorot ja keskustelutilaisuus väliin. Kotiin lähdettiin pienen tuotikassin kanssa.


Ensi syksynä kuuleman mukaan järjestetään seuraava kohtaamiset tapahtuma. Varmaan pitää sitten syksyllä osallistua uudestaan.

Maiju

14 kommenttia:

 1. Onpas kaunis hame, pisti erityisesti silmiini kauniista asustasi ja mitä herkkuja. Kuulostaa kivalta tilaisuudelta :) Asuapa Helsingissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hame ononts vuotta vanha. Välillä oli vähän pieni ja taas mahtuu päälle.

   Poista
 2. mikä ihana asukokonaisuus. Tuo hame pisti heti hauskalla mallillaan silmääni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Itsekin tykkään tästä hameen mallista.

   Poista
 3. Kaunis asukokonaisuus ja ihanan värinen huivi. Meinasin tulla tuonne, vaikutti mielenkiintoisalta tilaisuudelta, ehkäpä sitten syksyllä . . .

  VastaaPoista
 4. Kauniisti kirjoitettu - hyvä kun annat vähän ajattelemisen aihetta...ja asu on kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tarja. Välillä tekee hyvää ajatella arvoja omassa elämässään.

   Poista
 5. Hame on kaunis - ja niin muukin asu! Oli varmaan hyvä tilaisuus tuo - ja totta joka sana, jonka tuossa kirjoitit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilaisuus oli hyvä. Sitä on tullut hyvin paljon viime vuosina mietittyä, että mikä elämässä on tärkeää ja voiko turhista asioista jättää stressaamasta. Olen tullut tulokseen, että voi.

   Poista
 6. Mielenkiintoinen tilaisuus. Ihana toi työpaikan parveke. Mitä teet muuten työksesi (ja saa jättää vastaamatta!!). Kaunis asu.

  VastaaPoista
 7. Olen valtionhallinnossa toimistosihteerinä.

  VastaaPoista
 8. Ollaankohan me samalla hallinnonalalla :) Kävin noissa maisemissa "työmatkalla" talvella, silloin meri oli jäässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonna... Laita mulle sähköpostia, niin paljastan... Sulle ei näköjään voi laittaa sähköpostia.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.