tiistai 21. toukokuuta 2013

Kenellä on päällä jotain vihreää, jotain vihreää?

Aina välistä tulee mieleen se lastenlaulu, jossa lauletaan väreistä, että kenellä on päällä jotain tiettyä väriä... Mulla varmaan siinä leikissä olisi aina vaan päälläni enintään kahta tai kolmea väriä yhdellä kertaa. Tampereen reissulla kävin Pieces myymälässä ja ostin sieltä tuubihuivin, rannekoruja ja vihreän laukun. Näitä olin jo aiemmin katsellut Jumbon myymälässä. Ajatus oli, että nämä sopisivat hyvin mustan asun kanssa hyvin.


Tällainen yhdistelmä näistä sitten tuli. Kengät olen ostanut jokunen vuosi sitten alennusmyynnistä ja ne sopivat hyvin tähän asuun. Leikkasin kyllä tuubihuiviin auki, koska huivi oli taas jotenkin mulle niin hassun pituinen. Ehkä sen ompelen vielä lyhyempänä kiinni myöhemmin.

 

Poseerausta.

Kokeilin myös, että miltä asu näyttää ilman huivia. Kyllä tästä mielestäni jäi vähän väriä puuttumaan.


Lisäsin vielä työkaverini Tuulan tekemät kaulakorut ja se toi vähän lisäväriä mustaan. Pienillä asioilla siis asu taas muuttui.


Mitäköhän väriä sitten onkaan huomenna tulossa? 
Mikä näistä yhdistelmistä on paras sinun silmääsi?

Maiju

10 kommenttia:

 1. Sulla on kyllä niin "värisilmä" kohdillaan! Ihanasti olet taas yhdistänyt. Ja kiitos vinkistä, en ole koskaan tajunnut, että tuubihuivin voi leikata auki, jos ei siitä tykkää tuubina... No oppia ikä kaikki :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on hyvin tarkka silmä värien kanssa. Ihan pienikin värisävy voi häiritä mun silmääni. Mua välillä häiritsee tuubien pituus. Haluan kieltoa ne kaksinkerroin ja ne jää liian pitkiksi.

   Poista
 2. Eka on paras! Musta on kaunis ja tyylikäs väri mutta se vaatii usein tehostevärin :)

  VastaaPoista
 3. Tyylikästä ja ihailtavaa värienkäyttöä taas sinulta. Ensimmäinen miellyttää mun silmääni värikylläisyytensä takia.
  Lillan

  VastaaPoista
 4. Eka kokonaisuus on kivoin, huivi on ihana! Ja asusteet ihanasti limenvihreitä, eikä sellaisia metsän värisiä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä rakastan limen vihreää, mutta tumman vihreä eu mene millään.

   Poista
 5. Vaikka vikan kuvan helmetkin ovat kauniit, niin kyllä se eka kuva huivin ja laukun kera oli paras! Todella kauniita asusteita ja koruja kaikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Työkaveri ensiksi sanoi, että huivi on liikaa... sitten kun alettiin ottamaan kuvia ja kokeiltiin vähän vaihtoehto, niin lopuksi sanoi, että ei kun se oli kuitenkin paras... Kyllä se vaan tuo väriä asuun.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.