maanantai 6. toukokuuta 2013

Kierrätystä Kierrätystehtaassa

Sunnuntaina tuli käytyä "pikavisiitillä" Kaapelin Kierrätystehdas -tapahtumassa. Ihmisiä oli liikkeellä paljon. Harmi vaan kun mulla oli liian vähän aikaa tuohon tapahtumaan tutustumiseen, sillä tuolla olisi kyllä saanut aikansa kulumaan hyvin.Ihmisiä siis oli liikkeellä sunnuntaina puolen päivän jälkeen ihan kiitettävän paljon.
Rento Design oli se syy miksi mä tuonne tapahtumaan päätin lähteä. Kun tein postausta kävin heidän facebook-sivustollaan ja huomasin heidän olevan tuolla tapahtumassa. Pakkohan sinne oli sitten sunnuntaina lähteä, kun näinkin lähelle olivat tulleet tuotteidensa kanssa ja mun on jo pitkään tehnyt mieli uutta Rento Designin laukkua kesäksi.


Lähdin siis hakemaan uutta kesäkassia ja mukaan tarttui sitten kaksi. Yksi pieni kassi ja yksi vähän isompi.


Tässä vielä lähempää kuvaa näistä laukuistani:


Ihastuin myös Add Draman persoonallisiin lusikkakoruihin. Itselleni olen ostanut kaksi lusikkakaulakorua aiemmin eri valmistajilta. Näissä koruissa taas oli aivan oma käsialansa, upeita koruja.


Tällaiset korvakorut siis lähtivät minun mukaani. Mä olen niin lovena ruusukuvioihin myös koruissa.   


 Löysin myös tällaisen hyvin persoonallisen näköisen Intoa designin valmistaman räsykaulakorun. Hyvin persoonallisen näköinen koru tämäkin. Kun käytän aika ajoin mustaa, niin ajattelin, että tämä voisi olla kiva värintuoja mustaan asuun.


Ihana tapahtuma siis oli. Olisin viihtynyt pidempäänkin. Nämä asusteet sitten seikkailevat asuissani varmasti tulevaisuudessa. 

Maiju14 kommenttia:

 1. Nuo ruusulusikka-korvikset ovat ihanat. Ovatko alpakkaa vai hopeaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä olivat alpakkaa, mutta niissä on hopeiset tapit... Siellä oli myös hopeisia saatavilla, mutta ihastuin tähän lusikkamalliin.

   Poista
 2. Hami etten tuonne ennättänyt. Tytär esiintyi keirrätysmuotinäytöksessä ja soitteli paikapäältä että siellä olis kaikkea mikä äitiä saattaisi kiinnostaa. Sunnuntaina oli kuitenkin niin kurja keli etten viitsinyt kotoa pahemmin poistua. Ihanat nuo uudet kesäkassisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi... sillä tilaisuus oli todella kiva. Mua jäi vaan harmittamaan omalta osaltani, että mulla oli kiire naurujoogatapahtumaan ;)

   Poista
 3. näyttää juuri täydelliseltä tapahtumalta. ollapa täälläkin vastaavia...
  No mutta ilolla ja innolla seuraan blogistasi kauempaakin. :)
  Kaulakoru olikin ihan uusi tuttavuus tyyliltään. ei ollenkaan hassumpi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vilimarika. Kiva, että voin edes kuvin ja sanoin välittää tunnelmia näistä tapahtumista. Pitäisköhän alkaa tekemään videopostauksia ;)
   Itsekään en ollut koskaan nähnyt tuollaisia räsykoruja.

   Poista
 4. Pikkukaupugin puutteena on tuollaisten tapahtumien puuttuminen lähes täysin. Melkeinpä kateellisena välillä pääkaupunkiseudun tarjontaa katselen. Onneksi nykyisin on mahdollisuus käyttää verkkokauppojen palveluja.
  Ihania nuo kassit ja lusikkakorut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin voisin käydä vielä enemmän tällaisissa tapahtumissa. Pitää alkaa vähän tsemppaamaan ja katselemaan tarkemmin Helsingin kestarjontaa.

   Poista
 5. Kiva postaus ja noi lusikkakorut ovat kyllä kivoja. Tuonne kun pääsisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku muakin kiehtoo noissa lusukkakoruisaa. Ihana löytö oli taas nämäkin.

   Poista
 6. Oi mitkä ihanat lusikka korvikset! Ihastuin heti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin ihastuin ja juuri näihin ruusukoristeisiin. Oli myös sellaisia pelkistetympiäkin lusikoita.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.