keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Kukkamekkoa ja poseerausta

Eilen töissä mentiin kukkamekkolinjalla. Ostin tämän kukkamekon viime kesänä Lindexistä ihan vaan tuon väripaljouden takia. Yhtään kertaan en ole mekkoa käyttänyt, enkä todennäköisesti enää käytäkään. Jostain syystä tämä malli ei vaan oikein imartele mua syystä, että mekko lähtee levenemään heti vyötäröltä. Kuosi on niin kaunis, mutta ei tätä vaan voi pitää. Pitää katsoa, että saisiko tästä tuunattua, vaikka kaksi erillistä vaatetta. Siis mähän en osaa ommella, mutta katsotaan, että jos jotain saisi aikaiseksi.

Meillä oli tuolla käytävällä "salakuvaaja", joka koitti ottaa kuvaa, tuosta mun huonoimmasta puolestani. Onneksi Hansun kamera ei yltänyt niin hyvin näin kauas.


Työkaveri Tuula otti taas kuvia. Me aina vähän vitsaillaan tässä kuvanottotilanteessa ja siitä syystä mä välistä vähän repeilen. 


Sitten koitan taas ryhdistäytyä.  


Käydään välistä toisen työkaverin "työpisteessä" kuvaamassa ja tästä aina saadaan kuulla, kun kuvat julkaistaan... että te teitte sen taas. Terkkuja vaan Anulle.


Tällaisiin tunnelmiin siis taas tällä kertaa.

Maiju

12 kommenttia:

 1. Onpas kaunis mekko. Kovin sääli, jos se ei ole sellainen, joka toimisi malliltaa. Voisihan siitä ehkä saada hameen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo hame varmaan tulee, kunhan keksii yläosan eli poistaa tuon ongelmakohdan.

   Poista
 2. Kaunis kukkakuosi, mutta ymmärrän ... Olen itsekin huono pitämään kirjavaa isoina pintoina , silloin pitää mallin olla pukeva. Hame tuosta on ainakin helppo tehdä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä voin pitää kyllä kirjavaa isoina pintoina, mutta pitää keksiä tuohon omaan leveään kohtaan ratkaisu, johon kuosin yhdistää ;)

   Poista
 3. Kylläpä teillä on ollut taas niin hauskat kuvaukset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anni... me mennään aina samoilla kaavoilla... kun työkaveri alkaa kuvaamaan... mä kysyn tietyn kysymyksen häneltä.. ja sitten se nauru alkaa ;)

   Poista
 4. Onpas nätti mekko ja lähetin sulle tänään blogiarvonnassa voittamasi Marimekon tyynyliinat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos SatuMaria. Ihanaa postia siis tulossa ;)

   Poista
 5. Kuvaamista siis molemmilta suunnilta :) Toivottavasti saat tuunattua tuosta oman makuisen mekon/hameen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi tuon takakuvaajan puhelin ei ylettynyt tuonne saakka, kun mulle ei ole oikein paras kuvakulma tuo, josta yritti kuvata. Kyllä mä siitä joain saan aikaiseksi.

   Poista
 6. Hauskoja kuvia ! Mukavaa Hela-torstaita !

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.